Ολοκληρώθηκαν ο 4ος και 5ος κύκλος εκπαίδευσης του προγράμματος επαγγελματικής κατάρτισης «Τεχνίτης Κατασκευής & Εγκατάστασης Αρχιτεκτονικών Συστημάτων Αλουμινίου» σε Πάτρα και Θεσσαλονίκη.

Συγκεκριμένα στον 4ο εκπαιδευτικό κύκλο που πραγματοποιήθηκε στην Πάτρα συμμετείχαν 22 κατασκευαστές από την Πάτρα, το Αίγιο, Αγρίνιο, Ναύπακτο και από τη Ζάκυνθο και την Κεφαλονιά. Ο 5ος κύκλος έγινε στη Θεσσαλονίκη με 33 κατασκευαστές από την κεντρική Μακεδονία.

Όλοι οι συμμετέχοντες ταξίδεψαν στη Λάρισα και ολοκλήρωσαν το 50ωρο σεμινάριο με την πρακτική άσκηση να γίνεται στις κεντρικές εγκαταστάσεις της Exalco.

Στο τέλος του σεμιναρίου οι εκπαιδευόμενοι έλαβαν βεβαίωση παρακολούθησης, δίνοντάς τους τη δυνατότητα να μπορούν μελλοντικά να συμμετάσχουν σε εξετάσεις πιστοποίησης από ανεξάρτητο διαπιστευμένο φορέα πιστοποίησης.

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Τεχνίτης Κατασκευής & Εγκατάστασης Αρχιτεκτονικών Συστημάτων Αλουμινίου» τελείται σε συνεργασία με την Πανελλήνια Ομοσπονδία ΠΟΒΑΣ και αποτελεί ένα καινοτόμο επιμορφωτικό πρόγραμμα που σχεδιάστηκε ειδικά για τους επαγγελματίες του κλάδου αλουμινίου, με σκοπό την παροχή γνώσεων, δεξιοτήτων και ικανοτήτων σύμφωνα με τις ανάγκες και τις απαιτήσεις της αγοράς.

Το ινστιτούτο εκπαίδευσης της Exalco, EEI- EXALCO EDUCATIONAL institute, συνεχίζει τις εκπαιδεύσεις σε όλη την Ελλάδα επιμορφώνοντας τους κατασκευαστές αλουμινίου και προετοιμάζοντας τους για το επόμενο βήμα, αυτό της πιστοποίησης.

, Exalco Educational Institute 4ος & 5ος εκπαιδευτικός κύκλος, Κτίσμα & Αλουμίνιο

, Exalco Educational Institute 4ος & 5ος εκπαιδευτικός κύκλος, Κτίσμα & Αλουμίνιο