Ανοιγόμενο σύστημα με θερμοδιακοπή και περιμετρικό μηχανισμό πολλαπλών κλειδωμάτων

Το σύστημα Albio 129C Advanced είναι το κορυφαίο και πιο προηγμένο θερμομονωτικό σύστημα της οικογένειας των ανοιγομένων συστημάτων της EXALCO.

Είναι το μοναδικό σύστημα που σε συνολικό πάχος κουφώματος μόλις 78,3mm προσφέρει υψηλές επιδόσεις θερµοπερατότητας έως και Uw= 1,0 W/m2K *, χάρη στη χρήση ειδικών πολυαµιδίων και χωρίς χρήση άλλων μονωτικών υλικών στους χώρους ανάμεσα στα πολυαμίδια.

Συνδυάζει διαχρονικό σχεδιασμό, εξαιρετική μίνιμαλ αισθητική με λιτές ίσιες γραμμές και κορυφαία standards κατασκευής, δίνοντας την επιλογή χρήσης συνεπίπεδης κάσας εσωτερικά αλλά και εξωτερικά του κουφώματος.

Έχει χρησιμοποιηθεί ένα ειδικό εξάρτημα στεγάνωσης που αντικαθιστά το κεντρικό λάστιχο και προσφέρει επιπλέον βελτίωση της θερμομονωτικής ικανότητας, καθώς πετυχαίνει υψηλή επίδοση ηχομείωσης.

Η πρωτοπορία του είναι ο ειδικός σχεδιασμός του θαλάμου τοποθέτησης του μηχανισμού, ώστε να αποφεύγεται η διάβρωσή του, όπου εξωτερικά ακουμπάει σε πολυαμίδιο ενώ εσωτερικά σε αλουμίνιο. Τα ειδικά πολυθάλαμα πολυαμίδια είναι αυτολυπαινόμενα και δίνουν αυξημένη αντοχή στη διάρκεια του χρόνου. Στην συνεπίπεδη εφαρμογή του δέχεται κανάλι απορροής υδάτων στην εξωτερική όψη του.

, EXALCO ALBIO 129C Advanced: Το κορυφαίο ανοιγόμενο σύστημα, Κτίσμα & Αλουμίνιο

ΓΙΑ ΜΕΓΙΣΤΗ ΕΠΙΔΟΣΗ ΚΑΙ ΜΕΓΙΣΤΗ ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ!!
Το ALBIO 129C Advanced είναι ιδανικό για αντικατάσταση κουφωμάτων και για το επιδοτούμενο πρόγραμμα «Εξοικονομώ- Αυτονομώ»

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ
Πάχος υαλοπίνακα: 19-46mm
Θερμοδιακοπή: 39-44mm
Αεροπεροτότητα: Class 4
Υδατοστεγανότητα: Class E1800
Αντοχή σε ανεμοπίεση: Class C5
Συντελεστής θερμοπερατότητας Uf:1.4-1.6W/(m2K)
Δείκτης σταθμισμένης ηχομείωσης: -45 dB

** Uf = 1,48 W/m2K
Ug = 0,60 W/m2K
Δοκίμιο = διαστάσεις