Η EXALCO συμμετείχε ως διακεκριμένος χορηγός στο κορυφαίο πολυγεγονός του κλάδου, στο 15ο Συνέδριο Αλουμίνιο & Αρχιτεκτονικές κατασκευές. Το Συνέδριο πραγματοποιήθηκε στις 4-6 Νοεμβρίου στη Θεσσαλονίκη και ήταν αφιερωμένο στη θεματολογία του Green Business. Το τρίπτυχο Κοινωνία- Περιβάλλον- Οικονομία αναπτύχθηκε με επιτυχία και δόθηκε μεγάλη έμφαση στη βιώσιμη ανάπτυξη και την εξέλιξη του κλάδου αλουμινίου.

Στο stand της Exalco παρουσιάστηκε το νέο minimal συρόμενο σύστημα SPACE, το οποίο κέρδισε τις εντυπώσεις και οι συμμετέχοντες είχαν την δυνατότητα να δουν από κοντά τις καινοτομίες του νέου συστήματος. Η Exalco βραβεύτηκε με το βραβείο Alumini για την πολυετή στήριξη και συμμετοχή της στο Συνέδριο.

, EXALCO: 15o Συνέδριο Αλουμίνιου & Αρχιτεκτονικές κατασκευές – Green Business, ktisma & aluminio

Εκτός από διακεκριμένος χορηγός ήταν και χορηγός του 4ου κύκλου των ομιλιών του συνεδρίου, όπου αναπτύχθηκε σχετική θεματολογία αναφορικά με το Branding και Marketing. Η Marketing Manager της εταιρίας, κα Κατσιάβα Άλκηστις συμμετείχε στον κύκλο αυτό και έδωσε τις απαντήσεις της για τα οφέλη του αλουμινίου και τα κίνητρα που μπορούμε να δώσουμε στους πελάτες, ανάπτυξε τις αξίες του green προγράμματος Εξοικονομώ, ανέλυσε πως μπορούμε να διαμορφώσουμε green κουλτούρα σε μια επιχείρηση και μίλησε για την σημασία της εσωτερικής επικοινωνίας στις επιχειρήσεις.

Η πλούσια θεματολογία, οι ενδιαφέρουσες ομιλίες, οι εξέχουσες προσωπικότητες και ένας σύσσωμος κλάδος έφεραν την διεξαγωγή του Συνεδρίου στην απόλυτη επιτυχία!