Η EXALCO συμμετείχε ως χορηγός στο 1ο BUILDING SHOW με θέμα «Ποιοτικά έργα, Τεχνικές εταιρίες και Σύγχρονο εργοτάξιο» που διοργανώθηκε από τις εκδόσεις ΚΤΙΡΙΟ, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών και διεξήχθη στο Ίδρυμα Γουλανδρή την Τρίτη 21 Φεβρουαρίου.

, EXALCO: Χορηγός στο 1ο BUILDING SHOW, ktisma & aluminio

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα, διαμορφωτές του σύγχρονου κτιριακού περιβάλλοντος, βρέθηκαν κάτω από την ίδια στέγη και παρουσίασαν τα σύγχρονα ποιοτικά έργα τους, καθορίζοντας τη νέα εποχή στις κατασκευές στη χώρα μας. Η εκδήλωση στόχευε να διαδώσει τη σημασία των επενδύσεων σε ποιοτικά κτίρια και να αναδείξει το ρόλο των τεχνικών εταιρειών που κατασκευάζουν έργα τα οποία συμβάλλουν στην ποιοτική αναβάθμιση του δομημένου περιβάλλοντος της χώρας.

, EXALCO: Χορηγός στο 1ο BUILDING SHOW, ktisma & aluminio

Η EXALCO παρουσίασε τη νέα πρωτοποριακή σειρά συρόμενων συστημάτων SPACE που διακρίνονται για την καινοτομία τους και τον minimal σχεδιασμό. Τα συστήματα SPACE με ελάχιστα ή και καθόλου εμφανή προφίλ αλουμινίου, είναι ιδανικά για απεριόριστη θέα, διαθέτουν υπερσύγχρονη αισθητική και αναβαθμίζουν την ποιότητα ζωής.

, EXALCO: Χορηγός στο 1ο BUILDING SHOW, ktisma & aluminio

Περισσότεροι από 300 συμμετέχοντες παρευρέθηκαν στο χώρο ενώ 800 άτομα παρακολούθησαν διαδικτυακά την ημερίδα μέσω livestreaming. Η πλούσια θεματολογία και η ανταπόκριση του κόσμου συνέβαλαν στη μεγάλη επιτυχία της ημερίδας.