Η Exalco συμμετείχε ως χορηγός και εκθέτης στην Υβριδική Έκθεση επιστήμης & τεχνολογίας Innovent Forum 2023, που πραγματοποιήθηκε στις 10 & 11 Φεβρουαρίου στο Πάρκο Καινοτομίας JOIST.

Το Innovent Forum προωθεί και αναδεικνύει καινοτόμα προϊόντα και υπηρεσίες που αναπτύχθηκαν από εταιρίες, ερευνητικά κέντρα και Πανεπιστήμια της Ελλάδας, με στόχο την αξιοποίηση τους μέσα από τη δικτύωση και τη συνεργασία.​

Πρόκειται για μια πλατφόρμα διασύνδεσης επιχειρήσεων και ερευνητικών οργανισμών, η οποία ενισχύει την ανάπτυξη νέων προϊόντων και υπηρεσιών και εμπνέει την κοινωνία.

Η Exalco ήταν εκεί, δίνοντας το δικό της παρόν μέσω του ευρωπαϊκού καινοτόμου προγράμματος ΠΡΟΒΛΕΠΩ.
Η Marketing Manager της εταιρίας κα Άλκηστις Κατσιάβα συμμετείχε στις εργασίες του Forum στον κύκλο με θεματολογία «Ο ρόλος των Τοπικών Οικοσυστημάτων και η Ενίσχυση των Επιχειρήσεων- Οι επιχειρήσεις του ΣΗΜΕΡΑ με το βλέμμα στο ΑΥΡΙΟ», παρουσιάζοντας την εταιρία και τις καινοτομίες του ΠΡΟΒΛΕΠΩ.

, EXALCO: Χορηγός στην Υβριδική Έκθεση  Innovent Forum 2023, ktisma & aluminio

Το Innovent Forum 2023 αποτέλεσε την αφετηρία ενός διαλόγου για την εξέλιξη της καινοτομίας σε καίριους τομείς της σημερινής κοινωνίας της Ελλάδας. Η Exalco στέκεται αρωγός σε ενέργειες που προωθούν την Έρευνα, την Καινοτομία και την Τεχνολογία με κύριο σκοπό την εξέλιξη των ελληνικών επιχειρήσεων.