Η EXALCO είχε την δική της συμβολή στην όμορφη διεξαγωγή της Βραδιάς του Ευχαριστώ του οργανισμού του Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος).

Σε κλίμα βαθιάς συγκίνησης και με τη συμμετοχή πλήθους οικογενειών και παιδιών ευχής, εθελοντών, δωρητών, γιατρών και φίλων του Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) διεξήχθη η καθιερωμένη ετήσια Βραδιά του Ευχαριστώ του οργανισμού στις 13 Μαρτίου στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών. Η υπέροχη εκδήλωση είναι μία βραδιά απολογισμού και έκφρασης βαθιάς ευγνωμοσύνης προς όλους.

, EXALCO: Στη Βραδιά του Ευχαριστώ του Make-a-Wish Κάνε-μια-ευχή-Ελλάδος, ktisma & aluminio

Με την παρουσία των μελών του ΔΣ και εκπροσώπων του Make–A–Wish International, τη βραδιά άνοιξαν επί σκηνής μαμάδες και μπαμπάδες με τα παιδιά τους, τραγουδώντας τους το τραγούδι «Το τυχερό μου αστέρι».
Την “X…αστεριά” του οργανισμού τίμησαν με την παρουσία τους και άνθρωποι που εργάζονται στον τομέα της υγείας. Γιατροί, νοσηλευτές, κοινωνικοί λειτουργοί, ψυχολόγοι, υποστηρικτικό προσωπικό των νοσοκομείων, εργαζόμενοι και εθελοντές άλλων συλλόγων ήταν όλοι εκεί και τους απονεμήθηκε το μεγαλύτερο μετάλλιο! Αυτό των “#WishMaker – Committed to health caring”. Και φυσικά από την εκδήλωση δεν έλειψαν και οι λαμπεροί επώνυμοι  “#Wish Makers οι οποίοι εμπλέκονται στο έργο του οργανισμού γιατί είτε έχουν εκπληρώσει ευχή παιδιού που τους θαυμάζει, είτε έχουν δράσει ως δωρητές, είτε έχουν βοηθήσει εθελοντικά σε ευχή ή σε δράση μας!

, EXALCO: Στη Βραδιά του Ευχαριστώ του Make-a-Wish Κάνε-μια-ευχή-Ελλάδος, ktisma & aluminio

Ο Όμιλος ΒΙΟΚΑΡΠΕΤ, με τις εταιρίες Exalco και Βιοκαρπέτ, χρόνια τώρα συμμετέχει σε διάφορες δράσεις του οργανισμού και πάντα είναι δίπλα σε κάθε τους ανάγκη.

Γιατί δεν είναι απλά μια ευχή. Είναι πολλά παραπάνω.
Είναι φως στο σκοτάδι. Είναι δύναμη. Είναι ελπίδα. Είναι ζωή.