Η Exalco σχεδίασε 2 νέα συστήματα που ανταποκρίνονται στην ξενοδοχειακή αγορά και όχι μόνο! Πρόκειται για το σύστημα σταθερής πέργκολας Exalco Fixed Pergola και το σύστημα για φωτοβολταϊκό πάρκινγκ Exalco PV Parking. Τα νέα συστήματα παρουσιάστηκαν για πρώτη φορά στην τουριστική έκθεση ΧΕΝΙΑ.

Exalco Fixed Pergola
Σύστημα πέργκολας αλουμινίου με σταθερές περσίδες
Το νέο σύστημα Exalco Fixed Pergola είναι ένα πρωτοποριακό πολυμορφικό σύστημα σκίασης, εξ ’ολοκλήρου από αλουμίνιο, με σταθερές περσίδες, το οποίο επιτρέπει τη συνεχή ανανέωση του αέρα.
Ο μοντέρνος σχεδιασμός, σε συνδυασμό με την απουσία εμφανών σημείων σύνδεσης και τη δυνατότητα επιλογής από ποικιλία χρωμάτων, προσφέρει minimal αισθητική και την καθιστά ιδανική για χρήση κάλυψης εξωτερικών και ημι-υπαίθριων χώρων σε κατοικίες, ξενοδοχειακές εγκαταστάσεις και χώρους εστίασης.

Διαχωριστικό / Partition
Αποτελεί μέρος της σταθερής πέργκολας και μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο σε συνεργασία με αυτή όσο και ανεξάρτητα ως διαχωριστικό δωματίων, περίφραξη ή άλλες εφαρμογές. Το βασικό προφίλ του διαχωριστικού συνεργάζεται με πλήθος προφίλ, καθώς και διαφόρων υλικών όπως γυαλί, διάτρητη λαμαρίνα, roller σκίασης και περισσότερα.

Φινίρισμα / Finishing
Για το φινίρισμα των προφίλ προσφέρεται η δυνατότητα επιλογής μεταξύ ανοδίωσης, χρωμάτος ηλεκτροστατικής βαφής (RAL) από μεγάλη ποικιλία αποχρώσεων ή απομίμησης ξύλου. Σε κάθε περίπτωση, παρέχει εξαιρετική ανθεκτικότητα, ιδανική για παραθαλάσσιες περιοχές.

A smart parking for smart companies!
Το EXALCO PV Parking System είναι ένα ολοκληρωμένο φωτοβολταϊκό σύστημα εξοικονόμησης ενέργειας, ειδικά σχεδιασμένο για υπαίθριους χώρους στάθμευσης.
Πρόκειται για ένα πρωτοποριακό πιστοποιημένο σύστημα εξ’ολοκλήρου από αλουμίνιο, με βάση στήριξης και πλαίσια για φωτοβολταϊκά πάνελ, το οποίο παραμένει αδιάβρωτο και 100% ασφαλές ακόμη και κάτω από ακραίες περιβαλλοντικές συνθήκες, όπως σε παραθαλάσσιες περιοχές ή περιοχές με υψηλή βιομηχανική ρύπανση. Διατίθεται σε φινίρισμα ανοδίωσης, ηλεκτροστατικής βαφής RAL ή ειδικών χρωμάτων, καθώς και απομίμησης ξύλου.
Το EXALCO PV Parking System είναι ιδανικό για χρήση σε ξενοδοχεία, βιομηχανίες, βιοτεχνίες και εταιρείες με υπαίθρια parking, με δυνατότητες διαμόρφωσης ανάλογα με τις ανάγκες του χώρου.