Το νέο σύστημα της Europa EOS 90 PH Hybrid βραβεύτηκε στα φετινά Building Material Awards με βραβείο SILVER στην κατηγορία «Συστήματα Προφίλ Αλουμινίου» της ενότητας «Αλουμίνιο και Προφίλ Αλουμινίου».

Το σύστημα EOS 90 PH Hybrid είναι το ανοιγόμενο σύστημα με τις υψηλότερες επιδόσεις στην κατηγορία του Παθητικού Σπιτιού (Passive House), επιτυγχάνοντας την απόλυτη θερμομόνωση με Uw=0,75W/m2K. Αποτελεί το κυρίαρχο σύστημα σε παγκόσμιο επίπεδο για το επίπεδο παθητικής θερμομόνωσης που επιτυγχάνει, σε συνδυασμό με πλάτος πλαισίου μόλις 150mm. Η βράβευσή του φέτος και στα Building Materials Awards, επιβεβαιώνει την υπεροχή του στην κατηγορία Παθητικής Θερμομόνωσης, όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά και παγκοσμίως.

Λίγα λόγια για τα Βραβεία:
Τα Building Materials Awards διοργανώνονται από το περιοδικό Build της BoussiasCommunications και τελούν υπό την αιγίδα του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας, του Μετσόβιου Πολυτεχνείου και του Συνδέσμου Ελληνικών Χημικών Βιομηχανιών.

Αναδεικνύουν και βραβεύουν τις εταιρίες που επενδύουν σε καινοτομία, έρευνα και ανάπτυξη και στο σχεδιασμό συστημάτων και προϊόντων του κατασκευαστικού κλάδου και έτσι γίνονται παράδειγμα επιχειρηματικής αριστείας.

Το έργο της αξιολόγησης των υποψηφιοτήτων ανέλαβε 15μελής επιτροπή που αποτελείται από ακαδημαϊκούς και επιστημονικούς συμβούλους.