Στο πλαίσιο του λανσαρίσματος του νέου συστήματος Europa Minimal Frame στην αγορά, η Europa ολοκλήρωσε την Παρασκευή 16/7/2021 τον πρώτο κύκλο 4 σεμιναρίων εκπαίδευσης σε κατασκευαστές οι οποίοι επιλέχθηκαν για να κατασκευάσουν το καινοτόμο σύστημα.

Το Europa Minimal Frame αποτελεί την ναυαρχίδα των συστημάτων της Europa, ως προϊόν που απευθύνεται σε ένα premium κοινό ιδιωτών και αρχιτεκτονικών γραφείων. Οι απαιτήσεις του είναι ιδιαίτερα αυξημένες τόσο σε επίπεδο σχεδίασης όσο και σε επίπεδο κατασκευής. Για τους ανωτέρω λόγους τα σεμινάρια παρακολούθησαν επιλεγμένοι κατασκευαστές ανά την Ελλάδα, οι οποίοι έχουν την δυνατότητα κατασκευής του συστήματος βάσει του εξοπλισμού που διαθέτουν. Τα σεμινάρια πραγματοποιήθηκαν στις κεντρικές εγκαταστάσεις της Europa στα Οινόφυτα Βοιωτίας και διοργανώθηκαν από το Τμήμα Πωλήσεων και από το Τμήμα R&D της Europa.

Το νέο σύστημα συνδυάζει την minimal αισθητική των λεπτών διατομών για περισσότερη θέα και φως στον χώρο, αλλά και απρόσκοπτη πρόσβαση με την καινοτομία και την υψηλή λειτουργικότητα των σύγχρονων αρχιτεκτονικών συστημάτων αλουμινίου.

Η Europa εμπλουτίζει συνεχώς την προϊοντική της γκάμα, σε όλα τα επίπεδα, και πρωτοπορεί φέρνοντας στην αγορά νέα συστήματα και αντιλήψεις κατασκευής που εξυπηρετούν τόσο τον κατασκευαστή όσο και τον τελικό χρήστη, πάντα συνοδευόμενα από την ποιότητα Europa! Νέος κύκλος σεμιναρίων για νέα συστήματα αναμένεται στο επόμενο διάστημα.