Η 2η διοργάνωση των Manufacturing Excellence Awards ανέδειξε τις πιο αξιόλογες και καινοτόμες πρωτοβουλίες της ελληνικής βιομηχανίας. Ακόμη δύο βραβεύσεις της Europa στα Manufacturing Excellence Awards 2020, έρχονται για να επιβεβαιώσουν την εξαιρετική πορεία της τα τελευταία 2 χρόνια, ως προς τις επιχειρηματικές πρακτικές, και την προσήλωσή της στην καινοτομία και την ποιότητα των προϊόντων και υπηρεσιών της.

Η Europa απέσπασε τα εξής βραβεία:
• Βραβείο Silver στην κατηγορία «Καινοτόμα προϊόντα» της ενότητας «Καινοτομία και νέες τεχνολογίες», για το πρωτοποριακό σύστημα παθητικής θερμομόνωσης EOS 90 PH Hybrid, που έχει κατακτήσει την πρώτη θέση παγκοσμίως στην κατηγορία των εφαρμογών Παθητικού Κτηρίου, με συντελεστή θερμομόνωσης Uw=0,75 W/m2K και πλάτος πλαισίου 150mm.
Είναι σημαντικό να επισημανθεί ότι το σύστημα EOS 90 PH Hybrid βραβεύτηκε φέτος και στα Building Materials Awards, επιβεβαιώνοντας την υπεροχή του στην κατηγορία Παθητικής Θερμομόνωσης παγκοσμίως.

• Βραβείο SILVER στην κατηγορία «Αποτελεσματική εξυπηρέτηση πελατών» της ενότητας «Ποιότητα, εξυπηρέτηση και συνεργασίες», για τα καινοτόμα συστήματα εξυπηρέτησης που έχει αναπτύξει η Europa και το υψηλό επίπεδο εξυπηρέτησης προς όλα τα ενδιαφερόμενα μέρη της. Η προσήλωση στην εξυπηρέτηση και η πελατοκεντρική προσέγγιση της εταιρείας, σε συνδυασμό με την υψηλή ποιότητα των προϊόντων που προσφέρει, αποτελούν διαχρονικές αξίες και αναπόσπαστο κομμάτι της κουλτούρας της, που τη διαφοροποιούν.

Τα βραβεία Manufacturing Excellence Awards διοργανώνονται για 2η φορά από την Boussias Communications υπό την αιγίδα του ΣΕΒ και την τιμητική υποστήριξη της Ελληνικής Παραγωγής με στόχο την επιβράβευση των εταιριών για την αποτελεσματικότητα του τρόπου λειτουργείας, των προϊόντων και υπηρεσιών τους. Τα βραβεία ανακοινώθηκαν την Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου 2020.
Στην Europa Κάνουμε τον Κόσμο μας Καλύτερο!