Αναπτύσσοντας συνεχώς την προϊόντική της γκάμα η EUROPA λανσάρει στην αγορά νέα σειρά λαβών στην κατηγορία Luxury με ονομασία EUROPA L Penthesilea που συνδυάζει την άψογη αισθητική, με την υψηλή λειτουργικότητα και την απαράμιλλη ποιότητα που συνοδεύει όλα  τα προϊόντα EUROPA.

Οι ευθείες γραμμές σχεδιασμού προσφέρουν μια μίνιμαλ και ταυτόχρονα αυστηρή αισθητική πολυτέλειας, σύμφωνη με τις μοντέρνες τάσεις της αρχιτεκτονικής, που εκφράζονται τόσο στα ίδια τα κτίρια όσο και στα νέα συστήματα αλουμινίου. Η ειδική λογοτύπηση EUROPA που βρίσκεται στην βάση της λαβής καθώς και το ειδικό τελείωμα προσφέρουν αισθητική μοναδικότητα και χαρακτήρα.

Η νέα λαβή EUROPA L Penthesilea προσφέρει εφαρμογή με απόλυτη αξιοπιστία σε διάφορους τύπους συστημάτων (καρέ 7Χ7). Παρέχεται σε δύο τύπους για διαφορετικά ανοίγματα. Ο πρώτος  τύπος με την ονομασία EUROPA L Penthesilea 21 είναι ημιβαρέως τύπου κουφώματα μεσαίων και μεγάλων διαστάσεων και μήκος λαβής τα 21cm, ενώ ο δεύτερος τύπος EUROPA L Penthesilea 17 είναι μικρού τύπου για πορτοπαράθυρα και μήκος λαβής τα 17cm. Μπορούν να τοποθετηθούν σε τυπολογίες ανακλινόμενων κουφωμάτων (ρύθμιση δύο θέσεων), ανασυρόμενων και συρόμενων-ανακλινόμενων.

Οι χρωματικές αποχρώσεις που διατίθενται είναι σε φυσική σατιναρισμένη (Natural Anodized) και μαύρη ανοδίωση (Black Anodized) καθώς και RAL άσπρης (9010) και μαύρης (9005) απόχρωσης για περισσότερες αισθητικές επιλογές.