Η EUROPA και φέτος παρίσταται στις δράσεις του Συνδέσμου Βιομηχανιών Στερεάς Ελλάδας (ΣΒΣΕ). Στην εκδήλωση για την κοπή πίτας του συνδέσμου, παρευρέθηκαν εκπροσωπώντας την εταιρεία η κα Τζοβάννα Παλυβού, Public Relations & Health Dpt. Director και ο κος Ανέστης Τάρλας, Sales Manager.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης οι εκπρόσωποι της εταιρείας είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με σημαίνοντα στελέχη επιχειρήσεων της περιοχής και εκπροσώπους φορέων που παρευρέθηκαν εκεί.

Αξίζει να αναφερθεί ότι η EUROPA είναι ένα από τα ιδρυτικά μέλη του Συνδέσμου, ενώ πρόσφατα η Αντιπρόεδρος και CEO της εταιρείας, κα Ανούς Κ. Τζιρακιάν, εκλέχθηκε μέλος του Δ.Σ. του ΣΒΣΕ.

Η EUROPA παραμένει δυναμικά και ενεργά παρούσα στα δρώμενα του κλάδου της βιομηχανίας και μέσω των δράσεων του ΣΒΣΕ, συνδιαμορφώνει τις κοινές συνισταμένες. Παράλληλα σε όλα τα επίπεδα, προβάλει τα καίρια ζητήματα που απασχολούν τη βιομηχανία σε εθνικό και τοπικό επίπεδο, ώστε να κερδίσει την θέση που της αξίζει μέσα σε ένα ισχυρότερο και σταθερότερο παραγωγικό μοντέλο.