Η Europa ξεκίνησε νέο κύκλο διαφημιστικής προβολής στα μέσα μαζικής ενημέρωσης για το 2020, που θα περιλαμβάνει διαφήμιση σε ραδιόφωνο, τηλεόραση, κινηματογραφικές αίθουσες και διαδίκτυο, με στόχο την περαιτέρω ενίσχυση της αναγνωρισιμότητάς της.

Από την Τρίτη 20/01, το νέο ραδιοφωνικό σποτ της Europa είναι «στον αέρα», στους μεγαλύτερους ραδιοφωνικούς σταθμούς Αθήνας, Θεσσαλονίκης και υπόλοιπης Ελλάδας.

Το concept είναι βασισμένο στην επιτυχημένη ραδιοφωνική καμπάνια «EUROPA Γίναμε» και αποτελεί τη συνέχειά του, με σλόγκαν «Κι εμείς EUROPA γίναμε». Το σενάριο βρίσκει τους «Γείτονες», τους πρωταγωνιστές της καμπάνιας, να συζητούν για ανακαίνιση σε κουφώματα, σίτες και ρολά. Με ευθεία αναφορά στον ιδιώτη, το σποτ τον καλεί να απευθυνθεί στους εξειδικευμένους κατασκευαστές EUROPA, αξιοποιώντας τη Νέα προσφορά χρωμάτων για αλουμίνια, ρολά ή σίτες EUROPA, με 8 χρώματα σε τιμή Λευκού και 12 Χρώματα σε Ειδικές Τιμές.

Ιδιαίτερη αναφορά γίνεται στη νέα ηλεκτρονική διεύθυνση της EUROPA, www.europaprofil.com, η οποία σταδιακά θα αντικαταστήσει στο σύνολο της εταιρικής επικοινωνίας το www.profil.gr.

Η καμπάνια αποτελείται από ένα σύνολο επικοινωνιακών ενεργειών σε πολλαπλά επίπεδα, με σκοπό την ανάδειξη της μεγάλης προσφοράς χρωμάτων της EUROPA.

Όλη η Ελλάδα γίνεται EUROPA για δεύτερη συνεχή χρονιά!