Στα πλαίσια της ετήσιας χορηγίας των δράσεων του Πανελληνίου Συλλόγου Πιστοποιημένων Ενεργειακών Επιθεωρητών (ΠΣΥΠΕΝΕΠ), η EUROPA ήταν χορηγός στην τεχνική ημερίδα με θέμα «Κτίρια σχεδόν μηδενικής κατανάλωσης (nZEB) σύμφωνα με την εθνική νομοθεσία και νέος κανονισμός πυροπροστασίας», η οποία πραγματοποιήθηκε στην Θεσσαλονίκη στο κτίριο του ΤΕΕ / ΤΚΜ (Μ. Αλεξάνδρου 49).

Η ημερίδα αποτέλεσε την επανάληψη της εξαιρετικά επιτυχημένης ημερίδας που πραγματοποίησε ο σύλλογος στην Αθήνα, όπου μεγάλος αριθμός μελών του, αλλά και ευρύτερα επαγγελματιών που σχετίζονται με το θέμα, παρευρέθηκαν και ενημερώθηκαν σχετικά. Αντίστοιχη επιτυχία σημειώθηκε και στην ημερίδα της Θεσσαλονίκης, συγκεντρώνοντας το ενδιαφέρον των επαγγελματιών που σχετίζονται με την ενεργειακή αναβάθμιση κτιρίων στην Β. Ελλάδα.

Η EUROPA για άλλη μια φορά παρουσίασε τα νέα θερμομονωτικά συστήματα ανώτερης θερμομόνωσης EUROPA Hybrid A40, ενώ τεχνικοί της εταιρίας βρέθηκαν στο κτίριο της εκδήλωσης ώστε να ενημερώσουν το ενδιαφερόμενο κοινό.

Η EUROPA στέκεται αρωγός στις προσπάθειες του ΠΣΥΠΕΝΕΠ, ο οποίος με συνέπεια συνδράμει στην ενημέρωση των Ελλήνων μηχανικών και ενεργειακών επιθεωρητών επάνω σε πληθώρα σύγχρονων επίκαιρων θεμάτων.