Μετά την 1η παρουσίαση των νέων συστημάτων EOS και ESS στην έκθεση Ξενία 2019, η EUROPA, ξεκίνησε τον Ιανουάριο του 2020 τον 1ο κύκλο εκδηλώσεων Europa Road-Shows σε συνεργάτες εμπόρους και κατασκευαστές της Αττικής και της Επαρχίας, για το επίσημο λανσάρισμα των νέων προϊόντων στην Ελληνική αγορά:
• Αττική (Ιανουάριος ’20)
• Χαλκίδα (Παρασκευή  7/2)
• Κόρινθος (Τρίτη 18/2)
• Πάτρα (Τετάρτη 19/2)
• Καλαμάτα (Τετάρτη 26/2)
• Ναύπλιο (Πέμπτη 27/2)
• Ηράκλειο (Πέμπτη 5/3)
• Χανιά (Παρασκευή 6/3)

Κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων, που έλαβαν χώρα σε μεγάλα ξενοδοχεία ή συνεδριακούς χώρους ανά την Ελλάδα, οι κατασκευαστές είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν πλήρως από το τμήμα Έρευνας και Ανάπτυξης για τα νέα συστήματα και αξεσουάρ Europa, στα πλαίσια μιας διαδραστικής παρουσίασης με ανάλυση τεχνικών χαρακτηριστικών και εφαρμογών, με προϊοντικές τομές και προωθητικά υλικά.       

Ακολούθησαν παρουσιάσεις των στελεχών της Europa για το σύνολο των ενεργειών της εταιρείας, σε σχέση με τις Πωλήσεις και την Εξυπηρέτηση πελατών, το Marketing και όλες τις δραστηριότητες υποστήριξης του brand Europa στο σύνολο των συνεργατών και τέλος το Τμήμα Έργων παρουσίασεόλο το εύρος των δυνατοτήτων και υπηρεσιών που παρέχει  η εταιρεία, από τη δημιουργία ζήτησης μέχρι την ολοκλήρωση του έργου.

Η αναγνώριση και η εκτίμηση που δείχνει η EUROPA στον κατασκευαστή αλουμινίου όλα αυτά τα χρόνια, επιστεγάζεται από την παρουσία της Διευθύνουσας Συμβούλου, Ανούς Κ. Τζιρακιάν, στις περισσότερες από τις πραγματοποιθείσες εκδηλώσεις και στην εκτενή αναφορά της στη διαχρονική και ουσιαστική συνεργασία που υπάρχει μεταξύ της Europa και των κατασκευαστών.

Η συμμετοχή των συνεργατών ανά την Ελλάδα ήταν εξαιρετικά μεγάλη, αντικατοπτρίζοντας το πραγματικό ενδιαφέρον τους, για προϊόντα που συνδυάζουν καινοτομία, σωστή σχέση ποιότητας / τιμής αλλά και λειτουργικότητα σε κάθε είδος κατασκευής.

Οι νέες σειρές της EUROPA συγκέντρωσαν το ενδιαφέρον όλων, καθώς σχεδιάστηκαν για να προσφέρουν ευελιξία και πληθώρα επιλογών στον κατασκευαστή, τόσο για οικιστικά όσο και για ξενοδοχειακά / εμπορικά έργα, δίνοντας πολλαπλές λύσεις στα πιο σύνθετα κατασκευαστικά προβλήματα και στις πιο υψηλές απαιτήσεις.

Ιδιαίτερη μνεία γίνεται στο νέο σύστημα EOS 90 PH Hybrid, το οποίο έρχεται για να προσφέρει λύσεις Παθητικού Κτιρίου, κατά τα διεθνή πρότυπα του Ινστιτούτου Παθητικού Κτηρίου. Το EOS 90 σηματοδοτεί μια νέα φάση στην αγορά και πρωτοπορεί σε παγκόσμιο επίπεδο, καθώς έρχεται πρώτο διεθνώς σε ό,τι αφορά τις θερμομονωτικές αποδόσεις.

Παράλληλες ενέργειες σε επίπεδο ηλεκτρονικής προβολής πλαισιώνουν το λανσάρισμα των νέων σειρών. Μπορείτε να δείτε τις νέες σειρές στο αντίστοιχο video του επίσημου καναλιού της EUROPA στο YouTube.

Το πρόγραμμα των παρουσιάσεων EUROPA Road Shows έχει διακοπεί προς το παρόν λόγω των μέτρων αντιμετώπισης του COVID-19, και προγραμματίζονται αργότερα μέσα στη χρονιά.

Τα videos των εκδηλώσεων έχουν αναρτηθεί στο κανάλι της εταιρίας στο YouTube.