Το EOS 90 PH Hybrid είναι το νέο σύστημα θερμοδιακοπής κουφωμάτων αλουμινίου που βελτιστοποιεί τις κλιματικές συνθήκες, προσφέροντας άνεση και αισθητική και ανταποκρίνεται στις προδιαγραφές του Παθητικού Κτιρίου.

Το Παθητικό Κτίριο είναι ένα πρότυπο κτιρίου το οποίο προσφέρει ταυτόχρονα υψηλή ενεργειακή απόδοση, άνεση, οικονομία και είναι φιλικό προς το περιβάλλον. Δεν αποτελεί ένα εμπορικό σήμα, αλλά μια σχεδιαστική φιλοσοφία, που εκπροσωπείται από τον ανεξάρτητο ερευνητικό οργανισμό Διεθνές Ινστιτούτο Παθητικών Κτηρίων – Passive House Institute (PHI), με έδρα τη Γερμανία.

Το EOS 90 PH Hybrid αποτελεί την ιδανική επιλογή για τον εκσυγχρονισμό των κουφωμάτων με πιστοποίηση παθητικής κατοικίας. Προσφέρει παθητική θερμομόνωση με κορυφαίες επιδόσεις συντελεστή Uw από 0,75 W/m2K, ο οποίος αποτελεί μέχρι σήμερα την υψηλότερη επίδοση για κουφώματα αλουμινίου σε παγκόσμιο επίπεδο, με πιστοποίηση από το Διεθνές Ινστιτούτο Παθητικών Κτηρίων (PHI) (https://passivehouse.com/).

Τα ειδικά σχεδιασμένα ελαστικά από αφρώδες EPDM και η δυνατότητα χρήσης υαλοπίνακα έως 80mm επιτυγχάνουν αυξημένη ηχομείωση, καθιστώντας το κούφωμα ιδανικό για χρήση σε αστικές περιοχές. Δυνατότητα για ανοιγόμενα κουφώματα (με ανάκληση ή μη), σταθερά υαλοστάσια και σύνθετες ειδικές κατασκευές

Η EUROPA καινοτομεί και για ακόμη μια φορά έρχεται πρωτοπόρος των εξελίξεων στη πιο σύγχρονη τάση αρχιτεκτονικής και ενεργειακής εξοικονόμησης.