Στο πλαίσιο του προγράμματος EKE «EUROPA CARES» η Europa έχει επιλέξει να στηρίζει χορηγικά γυναικείες ομάδες ερασιτεχνικού αθλητισμού, που δεν παύουν να επιτυγχάνουν εξαιρετικά αγωνιστικά αποτελέσματα.

Ήδη με το κλείσιμο της αγωνιστικής περιόδου, η ομάδα των κοριτσιών του Αθλητικού Ομίλου Δεξαμενής Μεταμόρφωσης (ΑΟΔΜ), κατέκτησε το 2ο στη σειρά μετάλλιο του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Κοριτσιών Κ18 επικρατώντας του ΠΑΟΚ με 3-0 σετ στον 3ο και τελευταίο αγώνα του Final 4 που διεξήχθει στο ΝΕΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗΣ το 3ήμερο 11-13 Ιουνίου.

Δύο αθλήτριες αναδείχθηκαν από την ομάδα του ΑΟΔΜ στο πλαίσιο της διοργάνωσης. Καλύτερη επιθετικός αναδείχθηκε η ακραία του ΑΟ Δεξαμενής Μεταμόρφωσης Σίσυ Κατσιμάνη, ενώ η συμπαίκτρια της Ελευθερία Σπαντιδάκη κατέκτησε το βραβείο της κορυφαίας μπλοκέρ.

Η Europa συγχαίρει τις αθλήτριες και όλους τους συντελεστές της ομάδας του ΑΟΔΜ για τα εξαιρετικά αποτελέσματα.

Η ομάδα του ΑΟΔΜ δεν είναι η μόνη ομάδα που στηρίζει η Europa, καθώς μέσω του προγράμματος EUROPA CARES στηρίζει και την γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου «ΑΠΕΙΡΩΤΑΝ» για σειρά ετών, και εύχεται και οι δύο σύλλογοι να συνεχίσουν να προσφέρουν στα νέα κορίτσια την χαρά του «ευ αγωνίζεσθαι» συμβάλλοντας στην διαμόρφωση του ήθους της νέας γενιάς.

, EUROPA CARES: Στηρίζουμε τον γυναικείο αθλητισμό, ktisma & aluminio