Με αφορμή την έλευση του καλοκαιριού, είναι κατάλληλη η στιγμή για αντικατάσταση ή τοποθέτηση νέων σιτών σε υπάρχοντα κουφώματα, αξιοποιώντας την προσφορά χρωμάτων EUROPA, η οποία ισχύει για κουφώματα, ρολά και σήτες μέχρι και 31 Ιουλίου 2020!

Η EUROPA προσφέρει πληθώρα επιλογών σε προϊόντα σήτας και ανταποκρίνεται με ευελιξία και αμεσότητα, προσφέροντας εύκολες και γρήγορες λύσεις για κάθε κατασκευαστική ανάγκη.

Μια πλήρης γκάμα σητών που καλύπτει κάθε τύπο ανοίγματος, από συρόμενες ή ανοιγόμενες, μέχρι σήτες με ερπύστρια ή οδηγούς:
EUROPA PLISSE Deluxe: Η premium επιλογή της EUROPA! Μοναδική αισθητική του πανιού με πτυχώσεις σε μαύρη (προεπιλεγμένη) ή γκρι (κατόπιν παραγγελίας) απόχρωση και ομαλή κίνηση με σταθερότητα μέσω της ειδικά σχεδιασμένης ερπύστριας.

EUROPA PLISSE 22 & EUROPA PLISSE 27: Οι εύκολες και αποτελεσματικές λύσεις με υψηλή αισθητική για κάλυψη των ανοιγμάτων και αποτελεσματική σκίαση τους ζεστούς μήνες του καλοκαιριού. Πανί με πτυχώσεις σε μαύρη (προεπιλεγμένη) ή γκρι (κατόπιν παραγγελίας) απόχρωση, κινούμενο σε κάτω οδηγό με δυνατότητα τυπολογίας αμφίπλευρης κίνησης.

EUROPA FLEXA: Η λύση για ανεμπόδιστη θέα, χάρη στο ίσιο πανί που διαθέτει. Η κίνηση σε ερπύστρια προσφέρει σταθερότητα και στιβαρότητα στην κίνηση, εξαλείφοντας την ανάγκη για ψηλό κάτω οδηγό που προεξέχει αισθητά του πατώματος. Παράλληλα, η δυνατότητα εύκολης αφαίρεσης και αποθήκευσης την καθιστά ιδανική λύση για εξοχικές κατοικίες,  όπου η συντήρηση είναι πιο δύσκολη και η έκθεση σε ακραίες συνθήκες είναι ένα σταθερό πρόβλημα.

EUROPA 880: Το «δοκιμασμένο» σύστημα που εγγυάται να ικανοποιήσει και τους πιο απαιτητικούς χρήστες. Με άπειρες δυνατότητες εφαρμογών, με κίνηση σε ρολό, με οδηγούς (οριζόντια ή κάθετα) αλλά και ανοιγόμενες τυπολογίες (μονόφυλλες ή δίφυλλες), η Europa 880 προσφέρει μια λύση που ανταποκρίνεται με αποτελεσματικότητα στην κάλυψη κάθε ανοίγματος. Το ίσιο πανί σε γκρι απόχρωση συμβάλει στην κατά το δυνατόν ανεμπόδιστη θέα, χωρίς να μειώνει στο ελάχιστο τις εξαιρετικές επιδόσεις και ευκολία χρήσεως του συστήματος.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι κατασκευαστές αλουμινίου, τόσο αναφορικά με την προσφορά χρωμάτων όσο και με τα συστήματα σήτας EUROPA, μπορούν να απευθυνθούν στο Εμπορικό Δίκτυο της EUROPA καθώς και στους τεχνικούς πωλήσεων των περιοχών τους. Παράλληλα επισημαίνεται ότι η EUROPA διατηρεί και Γραμμή Ιδιωτών στην οποία μπορούν οι ιδιώτες να επικοινωνούν με την εταιρία σχετικά με τις αντίστοιχες πληροφορίες.