Με τρεις σημαντικές διακρίσεις για την EUROPA PROFIL ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ ΑΒΕ ολοκληρώθηκαν τα βραβείων Greek Exports Awards 2018.

Πιο συγκεκριμένα η Europa κατέκτησε τα βραβεία «GOLD Top Industrial Export Company», «SILVER Top Manufacturing Export Company» και «BRONZE Top Export Packaging». Η διοργάνωση έλαβε χώρα υπό την αιγίδα του Υπουργείου Εξωτερικών και συγκεκριμένα από την Ένωση Διπλωματικών Υπαλλήλων Οικονομικών & Εμπορικών Υποθέσεων (ΕΝΔΥ ΟΕΥ) σε συνεργασία με την Ethos Awards.

Η βαθμολογία προέκυψε από την συμμετοχή περισσοτέρων των 14.000 ψηφισάντων στην ιστοσελίδα του διαγωνισμού, αλλά και ψηφοφορία από κριτική επιτροπή. Η απονομή έλαβε χώρα την Παρασκευή 07.12.18 στο Divani Apollon Palace & Thalasso. Τα βραβεία παρέλαβαν ο Export Sales Manager της EUROPA κ. Δημήτρης Σωτηρόπουλος, και οι Brand Managers του τμήματος Marketing της EUROPA κκ. Δημήτρης Κολυβάς και Μιχάλης Σινίκογλου, ενώ παρευρέθηκε πληθώρα στελεχών επιχειρήσεων και εκπροσώπων φορέων της οικονομίας και των εξαγωγών.

Αποτελεί ιδιαίτερη τιμή και χαρά για την ομάδα εξαγωγών της Europa, να αναδεικνύεται η άοκνη προσπάθεια όλων προς μια υγιή, εξωστρεφή, όσο και σύγχρονη επιχειρηματικότητα.