Η EUROPA ολοκλήρωσε με επιτυχία την παρουσία της στην 100% Hotel-Show, τη μεγαλύτερη έκθεση νέων Ξενοδοχειακών Επενδύσεων και δημιουργίας Τάσεων στην Ελληνική Αγορά, η οποία πραγματοποιήθηκε από 15/11 έως 18/11/2019 στο MEC Παιανίας.

Το περίπτερο της EUROPA σε minimal ύφος και σχεδιασμό, ανέδειξε την σύγχρονη αρχιτεκτονική τάση παρουσιάζοντας τα καινοτόμα προϊόντα της σε ‘Έλληνες ξενοδόχους, αρχιτέκτονες και κατασκευαστές . Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό ενημέρωσε τους επισκέπτες αναφορικά με τα νέα προϊόντα και τις υπηρεσίες ποιότητας της EUROPA, που σχετίζονται με τις λύσεις ξενοδοχείων και μονάδων πολυτελούς φιλοξενίας.

Η EUROPA, ήταν μεγάλος χορηγός των 100% Hotel Design Awards που διοργανώθηκαν την Παρασκευή 15/11 και σημείωσαν εξαιρετική επιτυχία, συγκεντρώνοντας πολύ μεγάλο αριθμό αρχιτεκτόνων και μηχανικών.

Στα πλαίσια της εκδήλωσης, χαιρετισμό εκ μέρους της εταιρίας παρέθεσε ο κος Νίκος Μαργαρίτης, προϊστάμενος του Τμήματος Έργων της Europa,  ο οποίος επεσήμανε τη σημασία του αρχιτεκτονικού σχεδίου τόσο σε οικιστικά αλλά και ξενοδοχειακά έργα, καθώς και τη συμβολή της EUROPA στην αρχιτεκτονική δημιουργία, μέσω των καινοτόμων προϊόντων της, με έμφαση στο minimal σχεδιασμό και την ενεργειακή αναβάθμιση των κτιρίων.

Η EUROPA, παρουσίασε στην ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα, 100% Hotel Products, το νέο ανοιγόμενο σύστημα θερμοδιακοπής κρυφού φύλλου, με υψηλούς συντελεστές θερμομόνωσης και minimal αισθητική, Europa Hybrid A40HS καθώς και τη νέα πρωτοποριακή λαβή κουφωμάτων, EUROPA L Penthesilea, και κέρδισε τις εντυπώσεις!