Η EUROPA, ως Μεγάλος Χορηγός στο 14ο Συνέδριο «ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ & ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ», παρέστη στη διοργάνωση της επετειακής εκδήλωσης του Συνεδρίου, που πραγματοποιήθηκε στην Αίγλη Ζαππείου, την Τετάρτη 28/11/2018. Η εκδήλωση είχε σαν αφορμή την συμπλήρωση 25 χρόνων παρουσίας του Συνεδρίου στα δρώμενα του κλάδου, και με την αφορμή αυτή, πραγματοποιήθηκε και η επίσημη παρουσίαση του επερχόμενου 14ου Συνεδρίου.

Χαρακτηριστικό banner της εταιρίας βρισκόταν στον προθάλαμο της εκδήλωσης, ενώ έντυπο υλικό διανεμήθηκε στους παρευρισκομένους. Ο εκπρόσωπος της εταιρίας κος Δημήτρης Κολυβάς πραγματοποίησε ολιγόλεπτη ομιλία χαιρετίζοντας την διοργάνωση και την ιστορία του Συνεδρίου, που πλέον αποτελεί θεσμό στα δρώμενα του κλάδου.

Στην εκδήλωση αναλύθηκε το όραμα και ο σκοπός του Συνεδρίου, η νέα ταυτότητά του, οι καινοτομίες που έγιναν, αλλά και που θα γίνουν στην θεματολογία και στην συνολική διοργάνωση, καθώς επίσης και η παρουσίαση των Επιτροπών Συνεδρίου. Το Συνέδριο θα πραγματοποιηθεί στο Ζάππειο Μέγαρο από 1 έως 3 Νοεμβρίου 2019. Το 14ο Συνέδριο έχει ανανεωμένο λογότυπο που εκφράζει τη νέα δυναμική και μεταξύ των στόχων του είναι οι θεσμικές αλλαγές, η ανάδειξη της ποιότητας των κατασκευών αλουμινίου, οι νέες ευκαιρίες, η αειφορία και η αυτοβελτίωση.

Για πρώτη φορά, πέρα από τις παγιωμένες παράπλευρες δραστηριότητες και εκδηλώσεις, όπως τα βραβεία alumini, θα πραγματοποιηθεί έκθεση και θα απονεμηθούν βραβεία αρχιτεκτονικού έργου με κοινή συμμετοχή κατασκευαστών και αρχιτεκτόνων.

Επιπρόσθετα ανακοινώθηκε ανοικτή πρόσκληση προς οποιονδήποτε θέλει να συμμετάσχει ως ομιλητής, με την καταληκτική ημερομηνία υποβολής περιλήψεων να είναι η 15/03/19.

Η EUROPA, επί σειρά ετών στηρίζει τον θεσμό του Συνεδρίου αναγνωρίζοντας την ιδιαίτερη σημασία του στην ανάπτυξη των σχέσεων των εταιριών και επαγγελματιών του κλάδου αλουμινίου.