Με ένα συγκινητικό απόγευμα ανταπέδωσε η παιδική γυναίκεια αθλητική ομάδα ποδοσφαίρου ΑΟ ΑΝΑΤΟΛΗΣ Ιωαννίνων την χορηγία που έλαβε από την EUROPA PROFIL ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ ΑΒΕ. Ο σύλλογος προσκάλεσε την διοίκηση της εταιρείας σε μια σεμνή, πλην όμως ιδιαίτερα ζεστή εκδήλωση βράβευσης που έλαβε χώρα την Τρίτη 28/05/19 στην Αίθουσα Εκδηλώσεων Πανηπειρωτικού Ε.Α.Κ.Ι. στην πόλη των Ιωαννίνων.

Η τελετή περιλάμβανε τον απολογισμό δράσεων και τους στόχους της ομάδας, την βράβευση της EUROPA και την απονομή μεταλλίων στην πρώτη σκόρερ και στις υπόλοιπες αθλήτριες. Την εταιρεία εκπροσώπησε η υπεύθυνη Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης #EuropaCares της Europa κ. Νένα Κεβορκιάν – Παλαντζιάν, ο Υπεύθυνος Πωλήσεων Βορείου Ελλάδος κ. Γρηγόρης Ριζινιώτης και ο προϊστάμενος τμήματος Marketing κ. Δημήτρης Κολυβάς.

Η κ. Κεβορκιάν -Παλαντζιάν παραλαμβάνοντας την τιμητική πλακέτα ευχαρίστησε την εταιρεία ΒΙΟΤΑΛ και τον κατασκευαστή κ. Καρατζένη, τοπικούς συνεργάτες της, για την διασύνδεση της EUROPA με τον Α.Ο ΑΝΑΤΟΛΗΣ, αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι «κάναμε το αυτονόητο, με το να στεκόμαστε δίπλα στα παιδιά, δίπλα στα όνειρα των παιδιών, όσο μικρά ή μεγάλα και αν είναι αυτά.» Συνέχισε αναφέροντας ότι «η ομάδα αυτή, αποτελεί έμπνευση για όλα τα υπόλοιπα κορίτσια της ηλικίας σας αλλά και όχι μόνο! Αποτελεί έμπνευση και για όλους εμάς. Σας συγχαίρω, λοιπόν για τις ενέργειές σας και σας εύχομαι να συνεχίσετε τον αγώνα που κάνετε και να συνεχίσετε να επηρεάζετε θετικά όσο περισσότερους ανθρώπους μπορείτε γύρω σας.»

Με την δωρεά της αυτή η EUROPA ενίσχυσε τις ανάγκες συμμετοχής της ομάδας στην πρώτη της παρουσία στο Πρωτάθλημα Γ Εθνικής Κατηγορίας Γυναικών Ποδοσφαίρου της ΕΠΟ, μιας ομάδας, η οποία αποτελείται στο σύνολό της από μαθήτριες Γυμνασίου και Λυκείου, όλες μαθήτριες της πόλης των Ιωαννίνων. Η EUROPA στέκεται πάντοτε αρωγός σε στοχευμένες ανάγκες συλλόγων που προάγουν την πνευματική, κοινωνική και σωματική υγεία και ισορροπία σε ολόκληρη την Ελληνική επικράτεια.