Η EUROPA PROFIL ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ Α.Β.Ε., προσφέροντας προϊόντα που καλύπτουν όλες τις ανάγκες αλλά και την αισθητική προσέγγιση, παρουσιάζει 2 ολοκληρωμένα συστήματα κάγκελων. Πρόκειται για το σύστημα κάγκελων τύπου INOX και το σύστημα κατακόρυφης στήριξης υαλοπινάκων σε βάση αλουμινίου EUROPA GLASS RAILINGS.

Europa GLASS RAILINGS
Το σύστημα EUROPA GLASS RAILINGS προορίζεται για ολοκληρωμένες κατασκευές γυάλινου κάγκελου χωρίς κάθετες κολόνες, κορυφαίας ποιότητας και μοντέρνας αισθητικής. Χαρακτηρίζεται από λιτές ευθείες γραμμές και αποτελεί μια minimal επιλογή βασισμένη στις τρέχουσες αρχιτεκτονικές τάσεις για μεγάλα μπαλκόνια, με απρόσκοπτη θέα, δίνοντας μία αίσθηση ελευθερίας.

Τεχνικά χαρακτηριστικά:
• Συνολικά πάχη υαλοπινάκων που μπορούν να χρησιμοποιηθούν (συμπεριλαμβανομένων 4 στρώσεων μεμβράνης PVB) 11,5 mm, 17,5 mm και 21,5 mm με διπλές υαλώσεις πάχους 5mm, 8mm και 10mm αντίστοιχα
• Ολοκληρωμένη αντιδιαβρωτική προστασία στα προφίλ βάσης και στα καπάκια με ανοδίωση σε βάθος 20μm
• Ύψος συγκράτησης υαλοπίνακα μπορεί να ανέλθει μέχρι τα 700mm ή 1000mm με την βάση RB 84704 (80mm πλάτος) και έως 1200mm με την SA-84701 (150mm πλάτος)
• Δυνατότητα για χρήση έως 4 μεμβρανών PVB για λόγους αντοχής και ασφάλειας. Η ειδική μεμβράνη δίνει επιπλέον την δυνατότητα για ποικίλες αποχρώσεις και υφές φωτισμού προσδίδοντας αίσθηση τόσο μοντέρνα στο σύστημα όσο και πολυτέλειας.*
• Σύστημα με βάση 150mm πλάτος: Η τοποθέτηση του υαλοπίνακα πραγματοποιείται από την εσωτερική πλευρά με τμηματική συγκράτηση από 2 βάσεις-αρπάγες ανά 1 μέτρο εγκατάστασης και κατόπιν κάλυψη καθ’ όλο το μήκος με πλευρικά καπάκια.
• Σύστημα με βάση 80mm πλάτος: Η τοποθέτηση του υαλοπίνακα πραγματοποιείται από την πάνω πλευρά της βάσης με ενιαία συγκράτηση από μία συνεχόμενη βάση καθ’ όλο το μήκος εγκατάστασης και η σύσφιξη του υαλοπίνακα πραγματοποιείται με πλαστικές σφήνες και λάστιχα epdm.

Επιπλέον το σύστημα EUROPA GLASS RAILINGS δίνει τη δυνατότητα:
• Τοποθέτησης σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους, επίπεδες ή επικλινείς επιφάνειες, εσωτερικές και εξωτερικές γωνίες 90º
• Εγκατάστασης τόσο με χημικά αγκύρια πλήρους στεγάνωσης (εξωτ. Χώροι) όσο και με συμβατικά εκτονούμενα βύσματα για εφαρμογές που δεν απαιτείται στεγανότητα (εσωτερικοί χώροι) που περιλαμβάνονται στο σετ.
• Απορροής των υδάτων, που πραγματοποιείται μέσω των διάκενων κάτω από την βάση και τα πλευρικά καπάκια.

Όλα τα στοιχεία αυτά προσδίδουν στο σύστημα ταχύτητα στην κατασκευή, οικονομία, αλλά και ευκολία σε πιθανή μελλοντική αντικατάσταση του υαλοπίνακα. Το σύστημα EUROPA GLASS RAILINGS είναι διαθέσιμο στο εμπορικό δίκτυο και στους συνεργάτες κατασκευαστές.

, EUROPA: Ολοκληρωμένα συστήματα για κάγκελα αλουμινίου, Κτίσμα & Αλουμίνιο

ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΓΚΕΛΩΝ ΤΥΠΟΥ ΙΝΟΧ
Το σύστημα κάγκελων τύπου INOX της EUROPA αποτελείται από ειδικά σχεδιασμένα κυλινδρικά προφίλ αλουμινίου, τα οποία συνδυάζονται με τα κατάλληλα εξαρτήματα προσφέροντας μεγάλη ποικιλία σχεδίων και λύσεων για κάθε εφαρμογή.

Η υψηλή αντοχή των ανοδιωμένων εξαρτημάτων αλουμινίου επιτρέπει τη χρήση του συστήματος
• σε εσωτερικούς αλλά
• και εξωτερικούς χώρους, χαρίζοντας μοντέρνα αισθητική.

Η μεγάλη ποικιλία εξαρτημάτων προσδίδει στο σύστημα αυξημένη ευελιξία ακόμα και στις πιο απαιτητικές εφαρμογές όπως:
• σκάλες,
• πολυεπίπεδοι χώροι,
• πισίνες,
• δυνατότητα εφαρμογής και ως κουπαστή με παραλλαγές,
• ασύμμετρα μπαλκόνια.

Επίσης, μπορεί να δεχθεί υαλοπίνακες διπλής υάλωσης με ενδιάμεση μεμβράνη PVB* (πολυβινυλοβουτυράλη) ή διακοσμητικά πάνελ αλουμινίου δίνοντας τη λύση σε κάθε αρχιτεκτονική απαίτηση.

Τεχνικά χαρακτηριστικά
Όλα τα προφίλ και τα εξαρτήματα του συστήματος παράγονται από αλουμίνιο και είναι ανοδιωμένα, προσδίδοντας ιδιαίτερη αντοχή στο τελικό προϊόν.
Ειδικά για τα κάγκελα της EUROPA η ανοδίωση είναι πάχους άνω των 20 μικρών, διασφαλίζοντας μεγάλη διάρκεια ζωής των προφίλ και των εξαρτημάτων του συστήματος, προσδίδοντας ανθεκτικότητα και διατηρώντας αναλλοίωτη την εμφάνισή τους.

, EUROPA: Ολοκληρωμένα συστήματα για κάγκελα αλουμινίου, Κτίσμα & Αλουμίνιο

*η δυνατότητα αφορά σε ιδιότητες του υαλοπίνακα ο οποίος αποτελεί προϊόν που παράγεται από ανεξάρτητες εταιρίες και τοποθετείται από τον κατασκευαστή κατά την τοποθέτηση του συστήματος.