Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο κύκλος σεμιναρίων που διεξήγαγε η EUROPA στους κατασκευαστές της για το νέο σύστημα EUROPA Hybrid A40 SL. Τα σεμινάρια πραγματοποιήθηκαν σε κατασκευαστές της Αττικής, Εύβοιας και Βοιωτίας, ανταποκρινόμενα στην ανάγκη για ενημέρωση και εκπαίδευση τους σχετικά με την νέα σειρά.

Το σεμινάριο πραγματοποιήθηκε από τον διευθυντή του τμήματος Έρευνας & Ανάπτυξης της EUROPA, κ. Παντελή Σφήκα. Στα σεμινάρια οι κατασκευαστές ενημερώθηκαν αναλυτικά για τις κατασκευαστικές ιδιότητες αλλά και πλεονεκτήματα του νέου συστήματος βάσει του τεχνικού καταλόγου της σειράς. Παράλληλα είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για νέα προϊόντα – εξαρτήματα της EUROPA, όπως ο περιμετρικός μηχανισμός EUROPA, ο νέος κρυφός μεντεσές, και οι νέες minimal σπανιολέτες της EUROPA χωρίς ροζέτα, τα οποία είχαν και την ευκαιρία να δουν από κοντά σε πραγματικό δείγμα ανοιγόμενου πλαισίου.

Η σειρά EUROPA Hybrid A40 SL αποτελεί την νέα πρόταση της EUROPA στα συρόμενα συστήματα ανώτερης θερμομόνωσης. Ο σχεδιασμός των προφίλ σε ίσιες γραμμές ακολουθεί τις σύγχρονες αρχιτεκτονικές τάσεις. Ειδική έμφαση έχει δοθεί στην επίτευξη αυξημένης θερμομόνωσης (Uf από 1,63W/m2k). Η σειρά έχει σχεδιαστεί για να συνδυάζεται ιδανικά με το ανοιγόμενο σύστημα ανώτερης θερμομόνωσης EUROPA Hybrid A40 SI/HS (Uf από 1,1 W/m2k).

Η EUROPA συνεχώς αναπτύσσει την προϊόντική της γκάμα για να παρέχει στον κατασκευαστή αλουμινίου καινοτόμες λύσεις. Ειδική γραμμή τεχνικής υποστήριξης είναι διαθέσιμη από την EUROPA για υποστήριξη και ενημέρωση των κατασκευαστών αναφορικά με κατασκευαστικά ζητήματα.