Στα πλαίσια του νέου προγράμματος ενεργειακής αναβάθμισης «Εξοικονομώ – Αυτονομώ» του ΥΠΕΝ, που θα αποτελέσει κεντρικό πυλώνα της κτιριακής αναβάθμισης της Ελλάδας για την επόμενη 10ετία, η Europa συνεχίζει τη μεγάλη επικοινωνιακή της καμπάνια σε ιδιώτες, αρχιτέκτονες, μηχανικούς και στους κατασκευαστές αλουμινίου.

Κεντρικό πυλώνα ενημέρωσης σχετικά με το πρόγραμμα αποτελεί το νέο site της Europa, exoikonomo.europaprofil.com.

Η νέα ιστοσελίδα, που είναι ήδη στον αέρα, αποτελεί ένα χρήσιμο εργαλείο ενημέρωσης όλων των ενδιαφερομένων μερών για την ενεργειακή αναβάθμιση της οικίας ή της πολυκατοικίας, περιλαμβάνοντας πληροφορίες σχετικά με κριτήρια και βήματα ένταξης, συχνές ερωτήσεις γύρω από το πρόγραμμα και αρχείο με όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά.

Οι προτάσεις αντικατάστασης αλουμινίου Europa για επιλέξιμες παρεμβάσεις σχετικά με πόρτες, παράθυρα, συστήματα σκίασης παρουσιάζονται με λειτουργικό τρόπο για κάθε ενδιαφερόμενο. Η λίστα των πιστοποιημένων κατασκευαστών αλουμινίου Europa που συμμετέχουν στο πρόγραμμα έχει αναρτηθεί με αναζήτηση ανά περιοχή, για τη μεγαλύτερη διευκόλυνση των ενδιαφερόμενων.

Η καμπάνια Εξοικονομώ – Αυτονομώ της Europa που ξεκίνησε το Δεκέμβριο 2020, συνεχίζεται δυναμικά με διαφήμιση σε όλα τα μέσα.
Δύο νέα ραδιοφωνικά spot με σλόγκαν «Όλοι Europa γίναμε» και «Ανοίγει, κλείνει και σύρεται» έπαιξαν δυνατά σε 57 μεγάλους ραδιοφωνικούς σταθμούς της χώρας, σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και περιφέρεια και «ακούστηκαν» 24.000 φορές!
• Έντονη παρουσία και στο διαδίκτυο, με διαφήμιση τόσο στα social media όσο και στα μεγαλύτερα sites μηχανικών και αρχιτεκτόνων
Outdoor διαφήμιση με πυλώνες σε κεντρικούς δρόμους της Αθήνας
• Συνεχίζεται η υποστήριξη των κατασκευαστών αλουμινίου Europa με αποστολή ενημερωτικών newsletters σχετικά με τις εξελίξεις του προγράμματος, καθώς και διανομή έντυπου υποστηρικτικού υλικού προς ιδιώτες σε όλους τους Europa Club και τους πιστοποιημένους κατασκευαστές που συμμετέχουν στο πρόγραμμα
• Παράλληλα διατηρεί απευθείας Γραμμή Εξυπηρέτησης Ιδιωτών και Κατασκευαστών για πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα και τα συστήματα Europa, στο τηλέφωνο 210 8021317.

Η Europa, δίπλα πάντα στον κατασκευαστή αλλά και στους ιδιώτες, προσφέρει προϊόντα υψηλής προστιθέμενης αξίας και ανώτερη ποιότητα εξυπηρέτησης.
Στο πρόγραμμα “Εξοικονομώ-Αυτονομώ” η επιλογή είναι μόνο Europa!