Για άλλη μια χρονιά η Europa βραβεύεται στα Greek Exports Forum & Awards 2020 με Gold βραβείο στην κατηγορία Top Manufacturing Export Company και με Silver βραβείο στην κατηγορία Top Industrial Export Company.

Τα φετινά βραβεία ήρθαν να αναδείξουν και να επιβραβεύσουν τις εξαγωγικές επιχειρήσεις της χώρας που, μέσα στις δύσκολες συνθήκες που έχει δημιουργήσει η πανδημία COVID-19, συνεχίζουν τη δραστηριότητα τους, ενισχύοντας την ελληνική οικονομία. Η Europa διακρίθηκε, επισφραγίζοντας μια επιτυχημένη χρονιά, καθώς τα κριτήρια επιλογής αφορούσαν σε στοιχεία τόσο οικονομικά όσο και ποιοτικά.

Η βράβευση έχει ιδιαίτερη σημασία καθώς συνδυάζει την αναγνώριση της επιτροπής προσώπων που σχετίζονται με τον εξαγωγικό κόσμο, αλλά και του κοινού, μέσω ανοιχτής ψηφοφορίας.

Τα βραβεία διοργανώθηκαν από την ethosEVENTS και την Ένωση Διπλωματικών Υπαλλήλων Οικονομικών & Εμπορικών Υποθέσεων (ΕΝΔΥ ΟΕΥ) του Υπουργείου Εξωτερικών, σε συνεργασία με το οικονομικό και επιχειρηματικό portal banks.com.gr και το οικονομικό και επενδυτικό περιοδικό ΧΡΗΜΑ.

Η τελετή απονομής πραγματοποιήθηκε διαδικτυακά την Τετάρτη 20 Ιανουαρίου 2021, και μεταδόθηκε αποκλειστικά μέσα από την LiveOn, την πλατφόρμα ψηφιακής επικοινωνίας του Ethos GROUP.