Η Europa ήταν διακεκριμένος χορηγός στο 8ο Συνέδριο της ΠΟΒΑΣ που πραγματοποιήθηκε στο Αγρίνιο, στο Παπαστράτειο Μέγαρο από τις 27 Μαΐου έως τις 29 Μαΐου. Η Europa στα πλαίσια του Συνεδρίου παρουσίασε στο πρώτο της περίπτερο το νέο σύστημα υαλοπετασμάτων Europa ECW-50 Hybrid καθώς επίσης και το επιτυχημένο πρόγραμμα εκπαίδευσης κατασκευαστών EUROPA THE LAB, ενώ διένειμε και αντίστοιχο υλικό.
, EUROPA: Διακεκριμένος Χορηγός στο 8ο Συνέδριο της ΠΟΒΑΣ, Κτίσμα & Αλουμίνιο

Σε άμεση συνέχεια της αρχικής και περιεκτικότατης τοποθέτησης του Προέδρου της ΠΟΒΑΣ, κου Θεόφιλου Παγιάτη αναφορικά με τα επίκαιρα ζητήματα του κλάδου, όσο και της ενδιαφέρουσας ομιλίας του Προέδρου της Ελληνικής Ένωσης Αλουμινίου κου Γεωργίου Μεντζελόπουλου αναφορικά με το μέλλον του κλάδου μας, ο Αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής και R&D Director κος Γιάννης Αρβανίτης παρουσίασε τις τολμηρές καινοτομίες και επενδύσεις της Europa σε όλα τα επίπεδα, σε μια περίοδο που αυτό είναι κεντρικό ζητούμενο για τον κλάδο.

, EUROPA: Διακεκριμένος Χορηγός στο 8ο Συνέδριο της ΠΟΒΑΣ, Κτίσμα & Αλουμίνιο

Το συνέδριο παρακολούθησε πλήθος κατασκευαστών, αρχιτεκτόνων και εκπροσώπων φορέων, που είχαν την δυνατότητα να συνομιλήσουν και να ανταλλάξουν απόψεις με τα στελέχη της βιομηχανίας Europa.

Η Europa στέκεται αρωγός στις δράσεις της ΠΟΒΑΣ, καθώς και σε κάθε δράση που σαν στόχο έχει τον ευρύτερο συντονισμό του κλάδου σε κοινή πορεία και κατεύθυνση.