Η Europa, Βιομηχανία Διέλασης Αλουμινίου, όπως πάντα δίνει δυναμικά το «παρών» στο Πανελλήνιο Συνέδριο, το μεγάλο γεγονός του Κλάδου Αλουμινίου και Σιδήρου της Ομοσπονδίας, στηρίζοντας και συμμετέχοντας ως διακεκριμένος χορηγός.

Η μεγάλη συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στο Αγρίνιο από την Παρασκευή έως την Κυριακή 27-29 Μαϊου 2022 στο Παπαστράτειο Μέγαρο. Θα συμμετέχουν Βιομηχανίες, Επαγγελματίες, Φορείς, Σωματεία ανά την Ελλάδα, Αρχιτέκτονες και Μηχανικοί. 
Europa ισχυρή και αξιόπιστη.

Αποστολή και στόχος της Europa είναι να αποτελεί έναν υψηλής αξίας συνεργάτη για τους Κατασκευαστές Αλουμινίου  και Αρχιτέκτονες πελάτες της παρέχοντας υψηλού επιπέδου ποιοτικά και καινοτόμα προϊόντα αλουμινίου, επαγγελματική υποστήριξη και αξιόπιστη εξυπηρέτηση, εκπληρώνοντας παράλληλα τις δεσμεύσεις της απέναντι στην κοινωνία και το περιβάλλον.

Η Europa θα παρουσιάσει νέα προϊόντα που καλύπτουν όλες τις τάσεις της σύγχρονης αρχιτεκτονικής. Η πλήρης γκάμα προϊόντων της, παρέχει λύσεις στους κατασκευαστές αλουμινίου, που συνδυάζουν αισθητική και επιδόσεις, συνοδευόμενες πάντα με την ποιότητα και το όνομα της Europa. Στελέχη της εταιρείας θα μιλήσουν για τις πρόσφατες εξελίξεις στις υπηρεσίες και τα προϊόντα EUROPA. Η εταιρεία χαιρετίζει την διεξαγωγή του Συνεδρίου, καθώς λόγω της πανδημίας ο κλάδος, επιχειρήσεις και στελέχη, δεν είχαν την ευκαιρία να βρεθούν εκ του σύνεγγυς τα τελευταία χρόνια σε ένα μεγάλο γεγονός και με ενδιαφέρον προσμένει στην ανταλλαγή απόψεων και προτάσεων για όλα τα ζητήματα που απασχολούν τους επαγγελματίες του κλάδου.