Η Europa για ακόμη μια χρονιά στέκεται στο πλευρό της ΠΟΒΑΣ στα πλαίσια του μεγάλου συνεδρίου αλουμινίου που διοργανώνει στο Αγρίνιο με «Διακεκριμένη Χορηγία». Το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί 27-29 Μαΐου 2022 στο Παπαστράτειο Μέγαρο, το οποίο αποτελεί ένα πρότυπο συνεδριακό και εκθεσιακό κέντρο.

Στα δύο περίπτερα της Europa θα παρουσιαστούν νέα συστήματα της Europa, ενώ οι συμμετέχοντες κατασκευαστές του συνεδρίου θα έχουν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με στελέχη της εταιρείας που θα δώσουν το παρών, και να πληροφορηθούν για τα νέα προϊόντα και τις υπηρεσίες που παρέχει η Europa. Στον ειδικό χώρο του συνεδρίου, η Europa θα παρουσιάσει το επιτυχημένο πρόγραμμα EUROPA THE LAB που έχει ξεκινήσει από το Β’ εξάμηνο του 2021, τελεί υπό την αιγίδα της ΠΟΒΑΣ και συνεχίζει δυναμικά με τον Δ’ Κύκλο πλέον να έχει ολοκληρώσει τις εγγραφές. Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να ενημερωθούν αναλυτικά για το πρόγραμμα, τους στόχους του και να δηλώσουν συμμετοχή για επόμενους κύκλους μαθημάτων.

Η Europa χαιρετίζει πρωτοβουλίες που έχουν σαν στόχο την ενίσχυση του κλάδου και τον συντονισμό όλων των φορέων του σε θέματα τα οποία αποτελούν κοινό ενδιαφέρον και φέρνουν κοντά τους επαγγελματίες και τις επιχειρήσεις του κλάδου.