Η EUROPA PROFIL ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ ΑΒΕ διακρίθηκε με βραβείο SILVER στην κατηγορία Υ&Α και Περιβάλλον της Ενότητας: Δραστηριότητες Εμπέδωσης Εταιρικής Κουλτούρας Υγείας & Ασφάλειας των βραβείων Ηealth and Safety Awards 2019. Η απονομή έλαβε χώρα την την Τετάρτη 27 Μαρτίου 2019, στο Anais Club στην Βαρυμπόμπη. Το βραβείο παρέλαβε ο τεχνικός ασφαλείας της εταιρείας και υπεύθυνος περιβάλλοντος κος Νικόλαος Φλώρος, ενώ παρευρέθηκε πληθώρα στελεχών επιχειρήσεων και εκπροσώπων φορέων του κλάδου του ανθρωπίνου δυναμικού (HR) και εταιρικής κοινωνικής ευθύνης (ΕΚΕ).

Η διοργάνωση έλαβε χώρα υπό την αιγίδα του Ελληνικού Ινστιτούτου Υγιεινής και Ασφάλειας στην Εργασία (ΕΛ.ΙΝ.Υ.Α.Ε.) σε συνεργασία με την Boussias Communications. Η αξιολόγηση προέκυψε από 20μελή κριτική επιτροπή που συνίστατο από κορυφαία στελέχη που το καθένα ξεχωριστά κάλυπτε όλες τις σχετικές γνωστικές περιοχές των κατηγοριών των βραβείων.

Η βράβευση αυτή αποτελεί αναγνώριση των στρατηγικών δράσεων της Europa, ενσωματώνοντας στην ΕΚΕ την Υ&Α στην εργασία και την προστασία του περιβάλλοντος. Αποτελεί ιδιαίτερη τιμή και χαρά για την Europa, να αναδεικνύεται η άοκνη προσπάθεια όλων προς μια υγιή, όσο και σύγχρονη επιχειρηματικότητα. Άλλωστε, η EUROPA είναι σαν το αλουμίνιο, φιλική στο περιβάλλον και στους ανθρώπους.