Για άλλη μια φορά η EUROPA επιβεβαίωσε την πρώτη θέση στην ποιότητα εξυπηρέτησης του δικτύου της, των συνεργατών της και των ιδιωτών, καταλαμβάνοντας την πρώτη θέση και το βραβείο GOLD της διοργάνωσης Manufacturing Excellence Awards 2019 στην αντίστοιχη κατηγορία. Το βραβείο παρέλαβαν για λογαριασμό της EUROPA ο Διευθυντής Ποιοτικού Ελέγχου κος Νίκος Γερακίνης και η Υπεύθυνη Εξυπηρέτησης Ιδιωτών κα Φιλιώ Παντοπούλου.

Η Τελετή Απονομής πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 14 Οκτωβρίου 2019 στο Grand Hyatt Athens. Στην τελετή παρέστησαν περισσότερα από 250 υψηλόβαθμα στελέχη και CEOs των βραβευθέντων επιχειρήσεων, εκπρόσωποι υπουργείων, οργανισμών, φορέων και επαγγελματικών συνδέσμων, decision-makers της αγοράς και δημοσιογράφοι. Χαιρετισμό απηύθυνε ο Υφυπουργός Ανάπτυξης & Επενδύσεων – Βιομηχανίας & Εμπορίου, Νίκος Παπαθανάσης.

Η διοργάνωση των Manufacturing Excellence Awards 2019 επιβραβεύει και αναδεικνύει βέλτιστες και καινοτόμες πρακτικές βιομηχανικών επιχειρήσεων στο πλαίσιο της λειτουργίας τους, περιλαμβάνοντας ποιότητα εργασιών στην παραγωγική και εφοδιαστική αλυσίδα, περιβαλλοντικές πρωτοβουλίες, ανάπτυξη του ανθρώπινου δυναμικού και συνεισφορά στην ανάπτυξη της τοπικής και εθνικής οικονομίας.

Η EUROPA, πιστή στην δέσμευσή της για ποιότητα παρεχόμενων προϊόντων και υπηρεσιών, επιβεβαιώνει τις αξίες που την φέρνουν πρώτη στην συνείδηση του Έλληνα κατασκευαστή αλουμινίου και των ιδιωτών.