Η Europa συμμετείχε στην Covid Free έκθεση του Επιμελητηρίου Λάρισας, την πρώτη Δράση προβολής των τοπικών επιχειρήσεων που συμμετέχουν στο πρόγραμμα «Εξοικονομώ – Αυτονομώ». Η επιτυχημένη «ανοιχτή» έκθεση έλαβε χώρα, με σωστή οργάνωση και απόλυτη ασφάλεια, στην Κεντρική Πλατεία της Λάρισας από τις 21 μέχρι και τις 25 Οκτωβρίου και προσέλκυσε μεγάλο αριθμό επισκεπτών.

Η δράση αποτελεί πρωτοβουλία και συνδιοργάνωση του Επιμελητηρίου Λάρισας και της Περιφέρεια Θεσσαλίας, υπό την αιγίδα του Τεχνικού Επιμελητηρίου Κεντρικής και Δυτικής Θεσσαλίας.

Με στόχο την ενημέρωση του καταναλωτικού κοινού της Λάρισας για το επερχόμενο πρόγραμμα «Εξοικονομώ- Αυτο- νομώ», η Europa είχε δυναμική συμμετοχή με δυο περίπτερα, όπου παρουσίασε τα νέα ανοιγόμενα και συρόμενα συστήματα αλουμινίου EOS60 και ESS47, και με παρουσία στελεχών της που υποδέχθηκαν και ενημέρωσαν όλους τους επισκέπτες. Κατόπιν ενημέρωσης μεγάλου αριθμού ιδιωτών για το νέο πρόγραμμα και για τις προτάσεις αντικατά- στασης της Europa, έντονο ενδιαφέρον υπήρχε για τα νέα ανοιγόμενα και συρόμενα συστήματα EOS και ESS, που συνδυάζουν το μοντέρνο σχεδιασμό, τη λειτουργικότητα και τους υψηλούς συντελεστές θερμομόνωσης, ηχομόνωσης και ασφάλειας.

Η Europa, με την παρουσία της στήριξε τη συμμετοχή του τοπικού της συνεργάτη «ΖΩΓΡΑΦΟΣ ΗΛ.- ΚΗΠΟΣΟΓΛΟΥ ΧΡ. Ο.Ε.», κατασκευαστή αλουμινίου EUROPA CLUB.

Η εταιρεία στηρίζει διαχρονικά τους τοπικούς της συνεργάτες και επενδύει στη δημιουργία ζήτησης του brand και των προϊόντων Europa στο σύνολο της επικράτειας