Ακόμη μια βράβευση για την Europa είναι γεγονός! Η κα Ανούς Τζιρακιάν, Αντιπρόεδρος και Διευθύνουσα Σύμβουλος της Europa βραβεύτηκε στα Βραβεία Γυναικείας Επιχειρηματικότητας που διοργανώθηκαν από τον Εμπορικό Σύλλογο Αθηνών, τον Όμιλος ΖΙΤΑ, την ICAP και την οικονομική εφημερίδα DEAL, στην κατηγορία της ΚΑΙΝΟΤΟΜΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ.

Ο επιτυχημένος θεσμός των Βραβείων Γυναικείας Επιχειρηματικότητας φέρνει την γυναίκα επιχειρηματία σε πρώτο πλάνο και επιβραβεύει, τις γυναίκες του σήμερα που ηγούνται σε υγιείς, σύγχρονες, ελληνικές επιχειρήσεις και συμβάλλουν με τις πρακτικές και τις επιδόσεις τους στη διαμόρφωση ενός νέου επιχειρηματικού τοπίου στη χώρα. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο Ζάππειο Μέγαρο το Σάββατο 23 Οκτωβρίου. Το βραβείο παρέλαβε η κα Μαρία Μιχαλοπούλου, Marketing Manager της Europa και ο κος Γιάννης Αρβανίτης, R&D Director της εταιρείας.

Η Europa έχει αναπτύξει και λανσάρει στην αγορά πληθώρα συστημάτων τα τελευταία δύο χρόνια, με κορυφαία το Europa Minimal Frame το οποίο πρωτοπορεί στην κατηγορία του στην Ελληνική αγορά. Η αναγνώριση αυτή του οράματος της Europa για υψηλή ποιότητα, καινοτομία και αξιοπιστία καθώς και για βελτιστοποίηση παροχής προηγμένων τεχνολογικά προϊόντων είναι πολύ σημαντική.