Η Europa, για ακόμη μια φορά, βρέθηκε ανάμεσα στους «μεγάλους» της Ελληνικής Οικονομίας, στα Loyalty Awards 2021, καθώς βραβεύτηκε για τις εξαιρετικές της επιδόσεις στην εξυπηρέτηση των πελατών της. Πιο συγκεκριμένα η Europa έλαβε το Bronze βραβείο στην κατηγορία Best International Initiative.

Η συμμετοχή στα βραβεία και ο ανταγωνισμός υπήρξε τεράστιος, καθώς τα βραβεία αφορούσαν τα πιο καινοτόμα και αποτελεσματικά προγράμματα loyalty της αγοράς. Επιχειρήσεις από όλους τους μεγάλους κλάδους της Οικονομίας συναγωνίστηκαν σε όλες τις κατηγορίες, με την EUROPA PROFIL ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ Α.Β.Ε. να ξεχωρίζει ως βιομηχανία, ανάμεσα ανάμεσα από Τράπεζες, μεγάλες αλυσίδες λιανικής και πρατηρίων καυσίμων, και εταιρίες νέων τεχνολογιών.

Η τελετή απονομής πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 1 Ιουνίου στο House 124 στην Αγία Παρασκευή, όπου το βραβείο παρέλαβαν η Operation Manager της Europa κα Γιώτα Σιγανού και ο Export Manager της Europa κος Δημήτρης Σωτηρόπουλος.

Η κουλτούρα των ισχυρών δεσμών με τους πελάτες (loyalty) που δομεί η Europa ξεκινάει από μια σχέση σταθερή, με πορεία στον χρόνο. Μια σχέση που γεννά αμφίδρομη εμπιστοσύνη. Για την Europa κάθε κοινό αποτελεί μια ξεχωριστή κατηγορία πελατών, και κάθε πελάτης ξεχωριστά αποτελεί μια οντότητα που προσεγγίζεται με προσωπικό ενδιαφέρον και σεβασμό.
Εκεί που οι άλλοι βλέπουν «πιστούς» και «αφοσιωμένους» πελάτες, η Europa βλέπει αμφίδρομες και συμπαγείς σχέσεις.

Σχέσεις που κρατούν… Μια για πάντα!