Σε μια περίοδο όπου η χώρα μας βιώνει συνεχείς προκλήσεις, αισθανόμαστε την ανάγκη να στηρίξουμε έμπρακτα Εθελοντικές Ομάδες και Οργανισμούς που αφιερώνουν χρόνο κάνοντας υπεράνθρωπες προσπάθειες βοηθώντας τους συναθρώπους μας σε δύσκολες στιγμές.

Για αυτό το λόγο, ξεκινάμε μια σειρά δράσεων, με στόχο να συγκεντρώσουμε όσο το δυνατόν μεγαλύτερα αποθέματα ελπίδας που θα μεταφραστούν σε χορηγίες.

Καλούμε όλους εσάς, να ενώσετε τις δυνάμεις σας μαζί μας και μέσα από τη συμμετοχή σας, να δημιουργήσουμε από κοινού το αίσθημα της αλληλεγγύης υπέρ των συνανθρώπων μας που έχουν πληγεί από τις καταστροφές της τελευταίας περιόδου.

, ETEM windows of hope: Εκστρατεία ενίσχυσης εθελοντικών ομάδων διαχείρισης κρίσεων, ktisma & aluminio

Οι συμμετέχοντες θα μοιραστούν μαζί μας φωτογραφίες που εκφράζουν για τους ίδιους “ελπίδα”, χρησιμοποιώντας το hashtag #ETEMwindowsofhope.

Αυτή η ελπίδα θα μπορούσε να απεικονίζεται μέσα από ένα ξεχωριστό για αυτούς ηλιοβασίλεμα, μια βόλτα με το αγαπημένο τους κατοικίδιο ή ακόμα και μια στιγμή που τους έκανε να αισθανθούν αισιοδοξία.

Για κάθε δημοσίευση με το παραπάνω hashtag η ΕΤΕΜ θα δωρίζει 5€ στην Ελληνική Ομάδα Διάσωσης.
Η υποβολή των φωτογραφιών θα μπορεί να γίνει μέσω Facebook και Instagram.

Για το Facebook: Για την εμφάνιση της δημοσίευσης, η ανάρτηση πρέπει να τεθεί σε Δημόσιο κοινό μέσω της Ρύθμισης απορρήτου.

Για το Instagram: Για τα ιδιωτικά προφίλ, θα χρειαστεί να μας αποσταλεί το post screenshot είτε στο εταιρικό μας προφίλ @etemgroup είτε μέσω email στο marketing@etem.com

Η πρωτοβουλία θα διαρκέσει 2 μήνες, με καταληκτική ημερομηνία την 1η Δεκεμβρίου 2023.

Μαζί χτίζουμε την ελπίδα

Τα βήματα συμμετοχής καθώς και οι Όροι & Προϋποθέσεις περιγράφονται αναλυτικά στην επίσημη ιστοσελίδα της ΕΤΕΜ