Το ανοιγόμενο σύστημα EW70 διαθέτει βέλτιστα χαρακτηριστικά

Τα συστήματα αλουμινίου έχουν μεγάλο εύρος χρήσεων, με δημοφιλέστερο προϊόν, τα παράθυρα. Για το λόγο αυτό, η ΕΤΕΜ δημιούργησε το σύστημα EW70, ένα σύστημα νέας γενιάς που συνδυάζει λειτουργικότητα, μοντέρνα εμφάνιση και βελτιστοποιημένη χρήση πρώτων υλών. Τα χαρακτηριστικά και ο σχεδιασμός του συστήματος ανταποκρίνονται ιδανικά σε κάθε απαιτητικό καταναλωτή.

Το σύστημα EW70 διαθέτει υψηλή ενεργειακή απόδοση, σχεδιασμένο για παράθυρα με διπλή και τριπλή υάλωση. Κατά τις δοκιμές του το σύστημα επέδειξε εξαιρετικά αποτελέσματα για αεροδιαπερατότητα, υδατοστεγανότητα, αντοχή σε ανεμοπίεση, αντοχή σε κρούση, μηχανικές ιδιότητες και δυνάμεις χειρισμού.

Ο σχεδιασμός του EW70 ακολουθεί τις συγχρονες τάσεις με λιτές γεωμετρίες και συνεπίπεδες διατομές. Ταυτόχρονα, οι ευθείες γραμμές δίνουν μια ομοιόμορφη εμφάνιση, ακόμα και όταν το EW70 συνδυάζεται με άλλα συστήματα της ΕΤΕΜ όπως πόρτες ή συρόμενα.

Τεχνικά χαρακτηριστικά:
Αεροδιαπερατότητα: Κλάση 4
Υδατοστεγανότητα: Κλάση 9Α
Αντοχή σε ανεμοπίεση: Κλάση C4
Αντοχή σε κρούση: Κλάση 4
Δυνάμεις χειρισμού: Κλάση 1
Μηχανικές ιδιότητες: Κλάση 2
Θερμοπερατότητα Uf: από 1,4 W/(m2K)

Η ποικιλία διατομών το καθιστά ιδανικό για χρήση στην κατασκευή κατοικιών, καθώς και για εμπορικά και βιομηχανικά έργα. Το EW70 αποτελεί την καλύτερη επιλογή για τολμηρά και μεμονωμένα έργα.