Η προ-δημοσίευση του οδηγού για το «Νέο Εξοικονομώ» βγήκε και αναμένεται να αναβαθμιστούν ενεργειακά 38% περισσότερες κατοικίες συγκριτικά με τον προηγούμενο κύκλο του προγράμματος, με κρατική επιχορήγηση έως και 75%.

Η αντικατάσταση των υφιστάμενων κουφωμάτων, για ακόμη μια χρονιά ανάμεσα στις επιλέξιμες παρεμβάσεις, καθώς συμβάλει στην εξοικονόμηση ενέργειας και στην προστασία του περιβάλλοντος, ενώ παράλληλα προσφέρει καλύτερες επιδόσεις θερμομόνωσης, ηχομείωσης, στεγανότητας αλλά και προστασία από διαρρήξεις.

Η ΕΤΕΜ εξελίσσεται και σχεδιάζει τα προϊόντα της με γνώμονα την βελτίωση του βιοτικού επιπέδου του τελικού χρήστη, ακολουθώντας πιστά μεθόδους και τεχνικές φιλικές προς το περιβάλλον, αποτελώντας την βέλτιστη επιλογή για την επίτευξη του ενεργειακού σας στόχου.

Η ευρεία γκάμα ανοιγόμενων συστημάτων της ΕΤΕΜ, προσφέρει πρακτικές λύσεις σε κάθε οικιακή ή εμπορική εφαρμογή, περιορίζοντας το ενεργειακό σας κόστος έως και 40%.

Ε38
Το Ε38 με εξαιρετική σχέση ποιότητας – τιμής, διαθέτει πληθώρα τεχνικών λύσεων και είναι ικανό να καλύψει πλήθος διαφορετικών τυπολογιών. Μπορεί να υποδεχθεί υαλοπίνακες πάχους μέχρι 30 mm.

, ETEM  – Νέο Εξοικονομώ, ktisma & aluminio
Ενεργειακός Δείκτης : Uw= 1,6 W/m2K

Επιδόσεις για δοκιμές καιρού:
• Αεροδιαπερατότητα: Κλάση 4
• Υδατοστεγανότητα: Κλάση E1050
• Αντοχή σε ανεμοπίεση: Κλάση C5
Ο επανασχεδιασμός του Ε38, προσδίδει στο σύστημα μοναδικά για την κατηγορία του χαρακτηριστικά, όπως η δυνατότητα χρήσης κλασικού αλλά και περιμετρικού μηχανισμού γρήγορη απορροή των υδάτων και στη συνολική στεγανότητα του κουφώματος, αυξημένη ηχομείωση, καθώς και πολύ καλή περιμετρική σφράγιση με ελαστικά που προστατεύουν από υγρασίες.

E45
To E45 με σχεδιασμό που συνδυάζει τη μέγιστη δομική ευστάθεια με την θερμική αγωγιμότητα, διαθέτει πληθώρα τεχνικών λύσεων και είναι ικανό να καλύψει πλήθος διαφορετικών τυπολογιών. Παράλληλα, επιδέχεται εφαρμογή αντιδιαρρηκτικού εξοπλισμού, κλάσης RC2 και μπορεί να υποδεχτεί υαλοπίνακες πάχους μέχρι 40mm.

, ETEM  – Νέο Εξοικονομώ, ktisma & aluminio
Ενεργειακός Δείκτης: Uw = 1,4 W/m2K

Επιδόσεις για δοκιμές καιρού:
• Αεροδιαπερατότητα: Κλάση 4
• Υδατοστεγανότητα: Κλάση E1200
• Αντοχή σε ανεμοπίεση: Κλάση C5
Με γνώμονα την εξοικονόμηση ενέργειας στις κτηριακές κατασκευές, το Ε45 έχει σχεδιαστεί ώστε να πληροί τις αυξημένες λειτουργικές και αισθητικές προδιαγραφές.

E68
Ανοιγόμενο σύστημα βαρέως τύπου, με μια σειρά από επιλογές ενεργειακής εξοικονόμησης και απόδοσης, Standard έως High +. Το Ε68 αποτελεί ένα υψηλής ποιότητας θερμοδιακοπτόμενο σύστημα ανοιγόμενων παραθύρων το οποίο διαθέτει πληθώρα επιλογών σε διατομές και τυπολογίες. Ο επίπεδος σχεδιασμός του ικανοποιεί τις σύγχρονες αισθητικές απαιτήσεις.Μπορεί να υποδεχτεί υαλοπίνακες πάχους μέχρι 48mm.

, ETEM  – Νέο Εξοικονομώ, ktisma & aluminio

Ενεργειακός Δείκτης : Uw= 1.3 W/m2K

Επιδόσεις για δοκιμές καιρού:
• Αεροδιαπερατότητα: Κλάση 4
• Υδατοστεγανότητα: Κλάση E1500
• Αντοχή σε ανεμοπίεση: Κλάση C5
Με επιδόσεις που πληρούν όλες τις απαιτούμενες προδιαγραφές, τα αναβαθμισμένα ενεργειακά κουφώματα της ΕΤΕΜ, έρχονται να βελτιώσουν την ποιότητα ζωής σας και να περιορίσουν το ενεργειακό κόστος στο σπίτι σας!

Επισκεφθείτε το αναβαθμισμένο website της ΕΤΕΜ exoikonomokatoikon.gr και ενημερωθείτε αναλυτικά για το επερχόμενο πρόγραμμα κρατικής επιχορήγησης «Νέο Εξοικονομώ».

Για ακόμα περισσότερες πληροφορίες, σχετικά με την αντικατάσταση των υφιστάμενων κουφωμάτων σας, καλέστε δωρεάν από σταθερό στο 800.111.3836.