Η ΕΤΕΜ εξελίσσεται και σχεδιάζει τα προϊόντα της με γνώμονα την βελτίωση του βιοτικού επιπέδου του τελικού χρήστη, ακολουθώντας πιστά μεθόδους και τεχνικές φιλικές προς το περιβάλλον. Απώτερος σκοπός της είναι να ικανοποιήσει την ανάγκη για βελτίωση και αναβάθμιση της εμπειρίας ζωής των χρηστών των προϊόντων της.

Τα αναβαθμισμένα συστήματα της ΕΤΕΜ σχεδιάζονται με τρόπο που βελτιστοποιούν τη χρήση πρώτων υλών, πετυχαίνοντας εξοικονόμηση ενέργειας καθ’ όλη τη διάρκεια ζωή τους, μειώνοντας σημαντικά το περιβαλλοντικό αποτύπωμα και εξασφαλίζοντας την αρχή της βιώσιμης χρήσης των φυσικών πόρων.

Τα συρόμενα συστήματα της ΕΤΕΜ είναι ένας καινοτόμος τρόπος για να βελτιώσετε την ποιότητα ζωής σας! Τα συστήματά μας συνδυάζουν τις υψηλότερες προδιαγραφές σε αισθητική, λειτουργικότητα και θερμομόνωση. Οι δυνατότητες εγκατάστασης σε ανοίγματα μεγάλης κλίμακας διασφαλίζουν απεριόριστη θέα με υψηλές αποδόσεις!

E50: To κορυφαίο ενεργειακό ανασυρόμενο σύστημα στην κατηγορία του

, ETEM: Εξασφαλίζει για εσάς τη μέγιστη ενεργειακή απόδοση!, Κτίσμα & Αλουμίνιο

To E50 αποτελεί ένα υψηλής ποιότητας θερμοδιακοπτόμενο σύστημα συρόμενων παραθύρων, σχεδιασμένο να υποστηρίζει μεγάλο εύρος λύσεων. Παρέχει τη δυνατότητα επιλογής μηχανισμού ανύψωσης & κύλισης (lift & slide) ή απλής κύλισης, επιλογές μεταξύ διαφόρων μηχανισμών κλειδώματος και λαβών αλλά και ανοξείδωτο οδηγό.
Η δυνατότητα ενσωμάτωσης υαλοπινάκων έως και 41mm, σε συνδυασμό με τη δυνατότητα παραλαβής μεγάλων φορτίων, επιτρέπει την εφαρμογή ειδικά σύνθετων δομών υάλωσης για υψηλότερα επίπεδα ασφάλειας και ηχομείωσης.
Το E50, προσφέρει πλούσιο φυσικό φωτισμό στο εσωτερικό του κτιρίου, αλλά ταυτόχρονα και μείωση του κόστους υλικών της κατασκευής. Η ιδέα ενός «ενιαίου πλαισίου περιμετρικά» εξασφαλίζει γρήγορη συναρμολόγηση και εύκολη τοποθέτηση, με Ενεργειακό Δείκτη Uw =1,6 W/m2.K.

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
• Πλάτος φύλλου 50mm
• Ελαχ. ύψος φύλλου 80mm / 92mm
• Ύψος οδηγού 25mm/ 45mm
• Μεγ. Ύψος φύλλου 3.300mm
• Μεγ. Πλάτος φύλλου 3.300mm

ES38: Στιβαρή και κομψή λύση νέας γενιάς θερμοδιακοπτόμενων συστημάτων

, ETEM: Εξασφαλίζει για εσάς τη μέγιστη ενεργειακή απόδοση!, Κτίσμα & Αλουμίνιο

Το ΕS38, που έχει σχεδιαστεί ώστε να ικανοποιεί αισθητικές και λειτουργικές ανάγκες, προσφέρει ευρεία γκάμα προφίλ, σε ίσια και πομπέ γραμμή, που δίνουν την ευελιξία κατασκευής ποικιλόμορφων τυπολογιών. Το ΕS38 είναι σύστημα φύλλων 38 mm και ιδανικό για ανοίγματα μεσαίων και μεγάλων διαστάσεων.
Ο πρωτοποριακός σχεδιασμός του σε συνδυασμό με τη δυνατότητα του συστήματος να δεχθεί τζάμι μεγάλου βάρους χάρη στη χρήση ανοξείδωτων οδηγών που εξασφαλίζουν διαχρονική ανθεκτικότητα και λειτουργικότητα καθώς και η δυνατότητα κατασκευής πλαισίων με αντιδιαρρηκτική πιστοποίηση, σε συνδυασμό με τα πολύ καλά τεχνικά χαρακτηριστικά του, καθιστούν το ΕS38 εξαιρετική επιλογή συρόμενου θερμομονωτικού συστήματος. Uw = 1.8 W/m2.K.

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
• Πλάτος φύλλου 38mm
• Ελαχ. ύψος φύλλου 79mm
• Ύψος οδηγού 32 mm/ 44 mm
• Μεγ. Ύψος φύλλου 2.400mm
• Μεγ. Πλάτος φύλλου 2.000mm

E32: Συρόμενο θερμομονωτικό σύστημα, η οικονομικότερη επιλογή υψηλών επιδόσεων

, ETEM: Εξασφαλίζει για εσάς τη μέγιστη ενεργειακή απόδοση!, Κτίσμα & Αλουμίνιο

Το Ε32, αποτελεί την ιδανική επιλογή για αντικατάσταση παλαιών κουφωμάτων ενώ παράλληλα χαρακτηρίζεται και ως η οικονομικότερη επιλογή της αγοράς στην κατηγορία του. Τα φύλλα του συστήματος, με πλάτος 32mm και πολυαμίδια από 16mm έως 28mm, είναι ιδανικά για ανοίγματα μεσαίων διαστάσεων. Ο πρωτοποριακός σχεδιασμός του συστήματος με χαρακτηριστικά όπως οι στενοί οδηγοί, το καθιστούν ιδανικό για την αντικατάσταση παλαιών συρόμενων χωνευτών κουφωμάτων. Με έξυπνο σχεδιασμό, απλούστερα εξαρτήματα και το χαμηλότερο βάρος διατομών στην κατηγορία του, το σύστημα Ε32 προσφέρει ευκολότερη και ταχύτερη συναρμολόγηση και τοποθέτηση σε σύγκριση με άλλα αντίστοιχα προϊόντα, με ενεργειακό δείκτη Uw =2,4 W/m2.K.

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
• Πλάτος φύλλου 32mm
• Yψος φύλλου 82mm
• Ύψος οδηγού 31 mm
• Μεγ. Ύψος φύλλου 2.300mm
• Μεγ. Πλάτος φύλλου 1.600mm

Η γκάμα των συρόμενων συστημάτων της ΕΤΕΜ εμπλουτίζεται συνεχώς με καινοτόμες ευέλικτες λύσεις, σε ανταγωνιστικές τιμές και με υψηλή ποιότητα. Όλα τα συστήματα της ETEM δοκιμάζονται και πιστοποιούνται από διαπιστευμένα Διεθνή Ιδρύματα, ικανοποιώντας τις υψηλότερες απαιτήσεις και τηρώντας αυστηρά τα ανώτερα πρότυπα ποιότητας.

Τα προϊόντα της μπορούν να καλύψουν με σιγουριά τις απαιτήσεις των αρχιτεκτόνων και των σχεδιαστών που επιδιώκουν να βελτιώσουν την ενεργειακή απόδοση αλλά και την εμφάνιση του χώρου, καλύπτοντας τις υψηλότερες απαιτήσεις από άποψη σχεδιασμού, άνεσης, ασφάλειας και ενεργειακής απόδοσης.