Εξερευνήστε άπειρες δυνατότητες. Δημιουργήστε την απόλυτη εμπειρία του χώρου.
Επενδύουμε την ESSENCE W67 HI2 με τις τεχνολογίες που απαιτούνται για να δημιουργείται η ιδανική ατμόσφαιρα και η εγγυημένη ενεργειακή απόδοση και ασφάλεια.
Αυτή είναι η φιλοσοφία του σχεδιασμού μας. Επενδύστε τη με τη δημιουργικότητά σας, ώστε να λειτουργήσει με τον καλύτερο τρόπο για εσάς.

Το γραμμικό design, η ποικιλία των λυσεων και η σχολαστική απόδοση των λεπτομερειών προσαρμόζονται για να εξυπηρετήσουν όλες τις ιδέες και τα σχέδια σας.

ESSENCE W67 HI2_BS
Αυτή η λύση υπόσχεται minimal αισθητική και κομψότητα. Προσφέρει ομορφιά και άνεση. Το ESSENCE W67 HI2_BS είναι μια απτή έκφραση της αρμονίας.

ESSENCE W67 HI2
Προσθέστε αξία σε οποιοδήποτε έργο με το ESSENCE W67 HI2 . Είναι η ιδανική λύση όταν η ευελιξία και η φερεγγυότητα αποτελούν προτεραιότητα.

Οι εκδόσεις ESSENCE W67 HI2_BS και ESSENCE W67 HI2 προσφέρουν απεριόριστες λύσεις σε μηχανισμούς Multilock groove και European groove (CE).

Attention to Details.
Μια ιδιοφυής προσέγγιση της κομψότητας. Σ’ αυτή τη λύση θα διακρίνετε τις ακριβείς γραμμές, τα λεπτά περιγράμματα και τα επιμέρους στοιχεία που καθιστούν τη συλλογή ESSENCE αισθητικά ξεχωριστή. Επενδύστε τη με τη δημιουργικότητά σας, ώστε να λειτουργήσει με τον καλύτερο τρόπο για εσάς.

Απόλυτη θέα
Η ένωση των φύλλων είναι πιο κομψή από ποτέ. Η κεντρική κατακόρυφη όψη του πλαισίου περιορίζεται στα 78mm με την εφαρμογή του ενιαίου προφίλ-μπινί ενώ στην εξωτερική πλευρά δημιουργείται ένα ορατό περίγραμμα μόνο στα 66mm. Τα όρια εξαλείφονται.

, ELVIAL: Essence W67 HI2, Κτίσμα & Αλουμίνιο

Ανεμπόδιστη διέλευση
Ελευθερία κινήσεων. Με την εφαρμογή χαμηλής κάσας ύψους μόλις 20mm η συλλογή αυτή περιλαμβάνει λύσες ιδανικές για ΑΜΕΑ και μικρά παιδιά.

, ELVIAL: Essence W67 HI2, Κτίσμα & Αλουμίνιο

Ακλόνητο & Minimal
Οι σύγχρονες αρχιτεκτονικές τάσεις θέλουν τις κατασκευές επιβλητικές, με μεγάλα ανοίγματα. Τα ειδικά σχεδιασμένα πριφίλ Τ με εσωτερική ενίσχυση όψης μόλις στα 10mm σας επιτρέπουν να δημιουργήσετε επιβλητικές κατασκευές με μεγάλα ανοίγματα, σύμφωνα με τις σύγχρονες αρχιτεκτονικές τάσεις.

, ELVIAL: Essence W67 HI2, Κτίσμα & Αλουμίνιο

Industrial Window Walls
Σχεδιάζουμε και κατασκευάζουμε αυτή τη συλλογή, ωστέ να δημιουργείτε window walls υποδειγματικού βιομηχναικού ύφους.

, ELVIAL: Essence W67 HI2, Κτίσμα & Αλουμίνιο

Συνεπίπεδη Εμφάνιση Εσωτερικά
Η εφαρμογή ενός ειδικά σχεδιασμένου πλαισίου εξασφαλίζει την απόλυτη συνεπίπεδη εμφάνιση στην εσωτερική όψη του κουφώματος. Ο κρυφός μηχανισμός ανοιγοανάκλισης συνδυάζεται άψογα και την αναδεικνύει.

, ELVIAL: Essence W67 HI2, Κτίσμα & Αλουμίνιο

The Identity
Είναιμια αίσθηση. Πολύτιμη. Ό,τι πρέπει να μείνει έξω – ο θόρυβος, η βροχή, ο αέρας – μένει έξω. Ό,τι κατοικεί μέσα είναι απόλυτα ασφαλές. Είναι το όριο που βάζουμε και τηρούμε απαραβίαστο.
Η απόδοση του ESSENCE W67 HI2 σε όλους τους παράγοντες που επηρεάζουν τον εσωτερικό χώρο είναι κορυφαία και πιστοποιημένη από το γερμανικό Ινστιτούτο ift Rosenheim.

, ELVIAL: Essence W67 HI2, Κτίσμα & Αλουμίνιο

The Performance
Δημιουργήσαμε το μέγιστο. Απολαύστε λιγότερο προφίλ και περισσότερα από όλα τα άλλα: ζεστασιά, άνεση, φως, τοπίο.

, ELVIAL: Essence W67 HI2, Κτίσμα & Αλουμίνιο