Στο πλαίσιο του Go In Thessaloniki, μιας πρωτοβουλίας της Eurobank με στόχο την ενίσχυση της ελληνικής οικονομίας και της εξωστρέφειας, πραγματοποιήθηκε στην ELVIAL μια πολύ σημαντική όσο και πολυπληθή επίσκεψη.                                                                                                                     

Την αποστολή των επισκεπτών αποτελούσαν 25 δημοσιογράφοι που εκπροσωπούσαν 35 μέσα ενημέρωσης σε συντριπτικό ποσοστό πανελλαδικής εμβέλειας, τους οποίους πλαισίωναν κλιμάκιο στελεχών της Τράπεζας με επικεφαλής τους κ.κ Κων/νο Βασιλείου Αναπληρωτή Διευθύνοντα Σύμβουλο και Ανδρέα Χασάπη Γενικό Διευθυντή Eurobank.

Στόχος της επίσκεψης είναι να αναδειχθούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ελληνικές επιχειρήσεις, που πρωτοπορούν, είναι υγιείς, καινοτόμες, με μεγάλες προοπτικές όπως η ELVIAL, η οποία αποτελεί την πλέον σύγχρονη, πλήρως καθετοποιημένη και τεχνολογικά προηγμένη βιομηχανία παραγωγής και επεξεργασίας προφίλ αλουμινίου.

Την αποστολή των Στελεχών της Eurobank και των δημοσιογράφων υποδέχθηκε η Διοίκηση της ELVIAL με τον Πρόεδρο κ. Δ. Τζίκα, την Διευθύνουσα Σύμβουλο κ. Α, Τζίκα και το μέλος του ΔΣ κ. Μ. Τζίκα. Ακολούθησε σύντομος χαιρετισμός του Προέδρου και παρουσίαση από την κ. Ασημίνα Τζίκα της εταιρείας, του επιτυχημένου  μακρόπνοου σχεδιασμού και των θεμελιωδών πυλώνων που οδήγησαν εν μέσω της κρίσης την ELVIAL στην κορυφή και την καταξίωση εντός και εκτός των συνόρων της χώρας μας.

Στην συνέχεια σε δυο γκρουπ έγινε ξενάγηση της αποστολής στις παραγωγικές εγκαταστάσεις της ELVIAL όπου όλοι εντυπωσιάστηκαν διαπιστώνοντας πως σε όλα τα στάδια της παραγωγικής διαδικασίας έχει χρησιμοποιηθεί μόνο τεχνολογία αιχμής, αναπτύσσονται και εφαρμόζονται εξελιγμένα ρομποτικά συστήματα διαχείρισης των προϊόντων.                                        

Σε όλες τις εσωτερικές διαδικασίες χρησιμοποιείται επιστημονική μεθοδολογία που απαιτείται για την ανάλυση, το σχεδιασμό, την υλοποίηση και την οργάνωση κατάλληλων ρομποτικών συστημάτων, με σκοπό την αποτελεσματική λειτουργία των διεργασιών παραγωγής.                                                 

Μετά την σύντομη αλλά περιεκτική ενημέρωση τους όλοι συμφώνησαν πως μόνο τυχαία δεν είναι η αλματώδης ανάπτυξη της ELVIAL αναγνωρίζοντας την διορατικότητα, την συνέπεια αλλά και την επιχειρηματική αξία και ηθική που συνοδεύουν τους ανθρώπους και την εταιρεία γενικότερα.