Φέτος, καλωσορίσαμε έναν αριθμό ρεκόρ επαγγελματιών που επισκέφθηκε το περίπτερό μας και γνώρισε από κοντά όλες τις λύσεις ELVIAL και αυτό μας έδωσε απεριόριστη χαρά.

Τις εντυπώσεις έκλεψαν όλα τα νέα μας προϊόντα που καλύπτουν έργα υψηλότατων απαιτήσεων και επιδόσεων και δημιουργούν ανταγωνιστικό πλεονέκτημα για κάθε σας έργο. Το νέο σύστημα επένδυσης ELVIAL Cladding σε συνδυασμό με την κύρια είσοδο D77, το υαλοπέτασμα FS50, η συλλογή Iconic είναι κάποιες από τις εντυπωσιακές προτάσεις που δίνουν έμπνευση και λύσεις στις νέες αρχιτεκτονικές τάσεις.

Επιπλέον, ανάμεσα στα αρχιτεκτονικά συστήματα που ξεχώρισαν ήταν οι αξιόπιστες και αισθητικά προηγμένες λύσεις της σειράς ESSENCE: το συρόμενο σύστημα ESSENCE SL60, η νέα φυσούνα ESSENCE FD77, η ηλεκτρική συρόμενη σκίαση ESSENCE SD55 και φυσικά οι λύσεις ανοιγομένων που δίνουν προστιθέμενη αξία σε κάθε σας project.

Η ELVIAL ανταποκρίνεται απόλυτα στις νέες τάσεις της αρχιτεκτονικής και καλύπτει τις ανάγκες της παγκόσμιας αγοράς,  με δυναμική παρουσία στο πεδίο της τεχνολογίας, της καινοτομίας και του Design.
Επόμενο ραντεβού ΧΕΝΙΑ 2022! 
Hall 2 | Stand D07,E08 

, ELVIAL: “Σας ευχαριστούμε για την παρουσία σας  στην έκθεση Ελληνικό Αλουμίνιο!”, Κτίσμα & Αλουμίνιο