Το άμεμπτο και την ηρεμία του Λευκού χρώματος που έχει γίνει πλέον η ταυτότητα της ELVIAL απόλαυσαν οι επισκέπτες στην XENIA , στην μεγαλύτερη έκθεση με θέματα του Τουρισμού στο Μetropolitan expo στην Αθήνα. Ακολουθώντας τις καθαρές, minimal και φωτεινές γραμμές που αποτυπώνουν την εταιρική φιλοσοφία , με ένα έξυπνο concept, που ο επισκέπτης απολαμβάνει μια βιωματική εμπειρία ανακαλύπτοντας τις νέες τάσεις στην Αρχιτεκτονική και το Design , ο εκθεσιακός χώρος της ELVIAL έδωσε την ευκαιρία για δημιουργικές συναντήσεις στις οποίες παρουσιάστηκαν ισχυρές προτάσεις , τεχνολογικά προηγμένες για πιστοποιημένες ολοκληρωμένες ποιοτικές λύσεις.

Η συμμετοχή της ELVIAL είχε προκαλέσει έντονο ενδιαφέρον με δεδομένη την τάση της να συνδιάζειτην συμμετοχή με την παρουσίαση και μιας νέας καινοτομίας. Έτσι το ενδιαφέρον των επισκεπτών απέσπασε η παρουσίαση της νέας οικογένειας ανοιγομένωνσυστημάτων  ICONIC COLLECTION.Tα συστήματα ICONIC “αντιλαμβάνονται” τα κουφώματα περισσότερο ως έργα τέχνης, παρά ως δομικά στοιχεία και προσφέρουν στον αρχιτέκτονα την απόλυτη ελευθερία για τον σχεδιασμό και την υλοποίηση έργων με ταυτότητα και υψηλή προστιθέμενη αξία.

Η τεχνολογία των συστημάτων ICONIC ξεχωρίζει, ως προς την υψηλή ποιότητα των υλικών που χρησιμοποιούνται, εξασφαλίζοντας υψηλότερα επίπεδα θερμομόνωσης και λειτουργικότητας.

Το MINIMMAL Look ήταν ένα ακόμα από τα συστήματα που παρουσιάστηκαν και απέδειξε ότι δικαίως έχει ανατρέψει τα δεδομένα. Λιτές, δυναμικές γραμμές σε συνδυασμό με μεγάλες γυάλινες επιφάνειες αναδεικνύουν την αίσθηση ελευθερίας και άνεσης και της απρόσκοπτης πρόσβασης στην Νέα έκδοση του Invisible.                                           

Το εξωτερικό περιβάλλον ενώνεται με το εσωτερικό του κτιρίου και αποτελεί τη φυσική συνέχειά του. Μοναδικότητα αλλά και ασφάλεια, στεγανότητα και ευκολία κατασκευής γίνονται πλέον δυνατά σημεία με το σύστημα MINIMMAL Look, που  δίνει βάθος στην θεωρία που βασίζεται στην απλότητα και την λιτότητα.

Την ιδιαίτερη όμως ικανοποίηση τους εξέφρασαν οι επισκέπτες αρχιτέκτονες και άλλοι επαγγελματίες για την μέθοδο εξασφάλισης της ποιότητας στο βάθος του  χρόνου με την μέθοδο της προανοδίωσης ELVIAL 2in1 με την λειτουργία της πρώτης εγκατάστασης στην Ελλάδα και 7ηςστο κόσμο! Η ELVIAL τολμά και καθιερώνει νέους κανόνες προσφέροντας σε ΟΛΟΥΣ για πρώτη φορά , τη μοναδική και απόλυτη προστασία από την νηματοειδή διάβρωση.    

Η ELVIAL για μια ακόμα φορά κέρδισε τις εντυπώσεις και την αναγνώριση μιας κορυφαίας Βιομηχανίας καινοτόμων προϊόντων αλουμίνιου.