Η ELECTROVAM δραστηριοποιείται στην αγορά εδώ και 40 χρόνια. Με μονάδα ηλεκτροστατικής βαφής σιδήρου, αλουμινίου και σουμπλιχρωμίας. είναι από τις κορυφαίες εταιρίες στην Eλλάδα και στην Ευρώπη.

Η ιστορία και το DNA της εταιρείας την υποχρεώνουν να δώσει το παρόν με ενεργή συμμετοχή σε μια τόσο σημαντική εκδήλωση όπως είναι το συνέδριο Αλουμίνιο και Αρχιτεκτονικές κατασκευές.

Στο πλαίσιο υλοποίησης του προγράμματος εξωστρέφειας και προώθησης της καινοτομίας, η ELECTROVAM αποφάσισε να σταθεί αρωγός του συνεδρίου συμμετέχοντας ως επίσημος χορηγός της εκδήλωσης.

Η ELECTROVAM ελπίζει ότι το συνέδριο θα συνεχίσει να προσφέρει την θετική ενέργεια που έχουν τόσο ανάγκη οι επαγγελματίες και οι εταιρείες του κλάδου. Η πληροφόρηση και η γνώση που έχουν όλοι την ευκαιρία να αποκομίσουν μέσα από τις εργασίες του συνεδρίου και τις κατ’ ιδίαν συναντήσεις των συνέδρων αποτελεί ισχυρή βάση και αφετηρία για την ανάπτυξη των εταιρειών και των ανθρώπων τους.
Σημαντικό κομμάτι της εκδήλωσης αναμένεται ότι θα είναι η ενημέρωση για τις υπηρεσίες και τεχνολογίες επεξεργασίας του αλουμινίου, η προώθηση της τεχνογνωσίας και προτεινόμενες λύσεις εταιριών για τη αποτελεσματική κατασκευή ενός έργου.

Το φετινό θέμα του συνεδρίου Green business είναι εξαιρετικά επίκαιρο και μπορεί να αποτελέσει το εφαλτήριο για ανάπτυξη στηριγμένη σε σύγχρονες λύσεις, νέες τεχνολογίες και υγιή ανταγωνισμό.

Η ELECTROVAM στηρίζει και θα στηρίζει τέτοιες προσπάθειες γιατί το επιβάλλει η κουλτούρα και η φιλοσοφία της εταιρίας.
Τέλος η εταιρία ελπίζει ότι το συνέδριο θα αποτελέσει ένα πρότυπο οργάνωσης και ανταλλαγής απόψεων. Σε μια συνάντηση των καλύτερων το αποτέλεσμα οφείλουμε να είναι άψογο.