Η έκθεση για τον κλάδο του αλουμινίου που αντιπροσωπεύει ένα από τους σημαντικότερους τομείς της Ελληνικής βιομηχανίας, επιστρέφει και θα πραγματοποιηθεί από 14 έως 16 Οκτωβρίου 2022, στο εκθεσιακό κέντρο Μetropolitan Expo, στην Αθήνα.
Κατασκευαστές, Μηχανικοί, Αρχιτέκτονες, Μελετητικά γραφεία, Τεχνικές και Κατασκευαστικές εταιρείες, Εργολάβοι και όλος ο κόσμος των Κατασκευών θα δώσει το πάλαι ποτέ καθιερωμένο ραντεβού του, στην έκθεση για να γνωρίσει νέα προϊόντα και Υπηρεσίες.

Η ELECTROVAM δραστηριοποιείται στην αγορά της επιφανειακής επίστρωσης μετάλλου εδώ και 40 χρόνια. Με μονάδα ηλεκτροστατικής βαφής Αλουμινίου Σιδήρου και Σουμπλιχρωμίας είναι από τις κορυφαίες εταιρίες στην Ελλάδα.
Στο πλαίσιο υλοποίησης του προγράμματος εξωστρέφειας και προώθησης της καινοτομίας, η ELECTROVAM συμμετέχει με εκθεσιακό περίπτερο στην έκθεση ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ 2022.

Η ELECTROVAM θα είναι στον εκθεσιακό της χώρο, έτοιμη να απαντήσει σε κάθε ερώτημα και να προσφέρει άμεσα λύση σε κάθε πρόβλημα η προβληματισμό που αφορά την επιφανειακή επίστρωση μετάλλων, όπως η Ηλεκτροστατική Βαφή Αλουμινίου Σιδήρου και Σουμπλιχρωμία.

Η ELECTROVAM ελπίζει ότι η έκθεση ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ, αλλά και η ΟΙΚΟΔΟΜΗ που διεξάγεται παράλληλα σε επιπλέον δύο ξεχωριστές αίθουσες θα εξακολουθήσουν να αποτελούν ένα γόνιμο σημείο συνάντησης για όλη την αγορά και τους συντελεστές της.