Την Παρασκευή 17 Μαΐου, η ETEM εγκαινίασε τον νέο της εκθεσιακό χώρο στη Λάρισα, σε μια λαμπρή εκδήλωση που συγκέντρωσε πλήθος σημαντικών προσωπικοτήτων από τον κλάδο του αλουμινίου, καθώς και από τον πολιτικό και επιχειρηματικό κόσμο. Η τελετή πραγματοποιήθηκε στον 1ο όροφο του Εμπορικού Κέντρου Cosmos, προσελκύοντας εξέχουσες προσωπικότητες που τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση. 

Κατά τη διάρκεια των εγκαινίων ο Αντιπρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Cosmos Aluminium, Γιάννης Καντώνιας, εξήρε την προσπάθεια όλων των συντελεστών που συνέβαλαν στην ολοκλήρωση του νέου εκθεσιακού χώρου. Ο κ. Καντώνιας υπογράμμισε τη δέσμευση της ETEM να συνεχίσει να σχεδιάζει και να προσφέρει ακόμη καλύτερα προϊόντα και υπηρεσίες, ενισχύοντας έτσι τη θέση της στην αγορά.

ETEM COSMOS ALUMINIUM, Εγκαίνια νέου εκθεσιακού χώρου της ETEM στη Λάρισα: Μια λαμπρή τελετή που υπόσχεται ένα δυναμικό μέλλον, ktisma & aluminio

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν, μεταξύ άλλων, ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Δημήτρης Κουρέτας, η αντιπεριφερειάρχης Λάρισας Μαρία Γαλλιού, ο δήμαρχος Λαρισαίων Θανάσης Μαμάκος, ο δήμαρχος Κιλελέρ Αθανάσιος Νασιακόπουλος, καθώς και ο γενικός γραμματέας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Θεσσαλίας & Στερεάς Ελλάδας Κώστας Τζανακούλης. Επίσης, την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους εκπρόσωποι φορέων και επιχειρήσεων, καθώς και πλήθος προσκεκλημένων.

Ο νέος εκθεσιακός χώρος της ETEM φιλοδοξεί να αποτελέσει σημείο αναφοράς για τους επαγγελματίες του κλάδου, προσφέροντας μια ολοκληρωμένη παρουσίαση των προϊόντων και των νέων λύσεων της εταιρείας. Η δημιουργία του χώρου αυτού είναι μέρος της στρατηγικής της ETEM για την ενίσχυση της παρουσίας της στην αγορά και την προσφορά καινοτόμων λύσεων στους πελάτες της.

 

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, περισσότεροι από 450 παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία συζητήσουν και να ανταλλάξουν απόψεις για τις εξελίξεις στον κλάδο και τις προοπτικές που ανοίγονται μέσα από τέτοιες πρωτοβουλίες. Η εκδήλωση άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις, υποσχόμενη ένα δυναμικό μέλλον για την ETEM και τις συνεργασίες της.

ETEM COSMOS ALUMINIUM, Εγκαίνια νέου εκθεσιακού χώρου της ETEM στη Λάρισα: Μια λαμπρή τελετή που υπόσχεται ένα δυναμικό μέλλον, ktisma & aluminio