Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΝΚΑΣ- Πειραιά κατά την συνεδρίαση του στις 08/02/21,με ομόφωνη απόφαση των μελών του προχώρησε σε αναδιάρθρωση του Διοικητικού Συμβουλίου. Νέος Πρόεδρος του Δ.Σ. αναλαμβάνει ο κ. Παντελής Σολιδάκης . Ο απερχόμενος Πρόεδρος της ΕΝΚΑΣ – Πειραιά, κ. Θ.Παγιάτης θα αναλάβει τη θέση του Αντιπροέδρου στη νέα σύνθεση του Δ.Σ.

Ο νέος Πρόεδρος κ. Παντελής Σολιδάκης κατά την ανάληψη των καθηκόντων του δήλωσε τα εξής: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω τα μέλη του ΔΣ του ιστορικού σωματείου της ΕΝΚΑΣ – Πειραιά για την εμπιστοσύνη που δείξανε στο πρόσωπό μου. Γνωρίζω πως η ευθύνη είναι μεγάλη και οι προκλήσεις πολλές. Η δημιουργική σκέψη και η εμπειρία του απερχόμενου Προέδρου κ. Θεοφίλου Παγιάτη, θα σταθεί αρωγός στη νέα μου προσπάθεια. Έχοντας ως βασική μου αξία, το Εμείς και όχι το Εγώ, θα μπορέσουμε να προασπίσουμε όλοι μαζί τα συμφέροντα των συναδέλφων μας και του κλάδου».

Ο απερχόμενος Πρόεδρος κ. Θ. Παγιάτης δήλωσε ότι θα βοηθήσει το Σωματείο και τους συναδέλφους του, τόσο από τη θέση του Προέδρου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας και του Αν. Γενικού Γραμματέα της ΓΣΕΒΕΕ, όσο και από τη θέση του αντιπροέδρου της ΕΝΚΑΣ Πειραιά, δίνοντας ταυτόχρονα τη δυνατότητα σε νέους ανθρώπους να αναλάβουν πρωτοβουλίες στο ιστορικό Σωματείο και να αναπτύξουν μια νέα δυναμική που ο κλάδος την έχει ανάγκη.

Η νέα σύνθεση του Δ.Σ. της ΕΝΚΑΣ Πειραιά είναι η παρακάτω:
Πρόεδρος                             Παντελής Σολιδάκης
Α΄ Αντιπρόεδρος               Θεόφιλος Παγιάτης
Β΄Αντιπρόεδρος                Χαράλαμπος Φαραστέλης
Γεν.Γραμματέας                Δημήτριος Τσελεπής
Ταμίας                                    Σαμβέλ Ζατικιάν
Έφορος Δημ.Σχέσεων    Νικόλαος Χριστοδούλου
Αναπλ. Γραμματέας         Δημήτριος Μιχαήλος
Αναπλ.Ταμίας                    Βασίλης Στυλιανός
Μέλος                                    Κων/νος Παπαγιαννίδης