Η Domus επικεντρώνει το σχεδιασμό στη δημιουργία προϊόντων ασφάλειας, με χαρακτηριστικά τη λειτουργικότητα και την ευκολία στην τοποθέτηση και τη χρήση. Το επιδιωκόμενο αποτέλεσμα είναι η καλύτερη δυνατή σχέση ποιότητας – κόστους, χαρακτηριστικό που κάνει την DOMUS να κατέχει ξεχωριστή θέση στην αγορά.

Oι Σύρτες για ανοιγόμενα παράθυρα αλουμινίου είναι προϊόντα δοκιμασμένα, ποιοτικά και με σταθερή αξία.

Οι απλοί και οι μηχανικοί Σύρτες μιας κίνησης είναι κατάλληλοι για δεξί ή αριστερό παράθυρο. Διατίθενται με φωλιές πλαστικές ή μεταλλικές και ρυθμιζόμενα άκρα για προφίλ CAMERA και EUROPA. Είναι εύκολοι στην τοποθέτηση, είναι κατάλληλοι για όλα τα ανοιγόμενα προφίλ αλουμινίου και παρέχουν μέγιστη ασφάλεια για δίφυλλα ανοιγόμενα παράθυρα. Οι απλοί σύρτες διαθέτουν πλαστικά μέρη από πολυαμίδιο ειδικής σύνθεσης, για μεγαλύτερη αντοχή. Οι μηχανικοί σύρτες διαθέτουν μεταλλικά άκρα κλειδώματος με δυνατότητα ρύθμισης κι έχουν ταυτόχρονο κλείδωμα πάνω και κάτω με μία κίνηση και μεγάλη αντοχή.

Το ήδη εκτεταμένο δίκτυο της εταιρείας μεγαλώνει, και η DOMUS πλέον βρίσκεται παντού, με πολλούς αντιπροσώπους σε κάθε σημείο της Ελλάδας. Στην ηλεκτρονική σελίδα της Domus (www.domus.gr) θα βρείτε τα στοιχεία των Συνεργαζόμενων καταστημάτων όπου μπορείτε να προμηθευτείτε την πλήρη γκάμα των προϊόντων της.