Η Domus επικεντρώνει το σχεδιασμό στη δημιουργία προϊόντων ασφάλειας, με χαρακτηριστικά τη λειτουργικότητα και την ευκολία στην τοποθέτηση και τη χρήση. Το επιδιωκόμενο αποτέλεσμα είναι η καλύτερη δυνατή σχέση ποιότητας – κόστους, χαρακτηριστικό που κάνει την DOMUS να κατέχει ξεχωριστή θέση στην αγορά.

Οι Σπανιολέτες για ανοιγόμενα παράθυρα αλουμινίου είναι προϊόντα δοκιμασμένα, ποιοτικά και με σταθερή αξία. Χρησιμοποιούνται σε όλα τα προφίλ αλουμινίου. Θα τις βρείτε με τρία σχέδια λαβών ορθογώνια, ίσια και οβάλ και διατίθενται με φινίρισμα ηλεκτροστατικής βαφής (λευκό, μαύρο). Κατόπιν παραγγελίας προσφέρονται και σε ειδικά χρώματα επιλέγοντας από γκάμα με περισσότερους από 300 κωδικούς. Είναι η ασφαλέστερη και ποιοτικότερη λύση για ανοιγόμενα παράθυρα και μπαλκονόπορτες. Έχουν βάση και βίδες στήριξης από ανοξείδωτο χάλυβα και διαθέτουν άψογη λειτουργικότητα. Τοποθετούνται σε αριστερά και δεξιά κουφώματα αλουμινίου με εύκολη μετατροπή και έχουν ασφάλιση πάνω – κάτω.

Το ήδη εκτεταμένο δίκτυο της εταιρείας μεγαλώνει, και η DOMUS πλέον βρίσκεται παντού, με πολλούς αντιπροσώπους σε κάθε σημείο της Ελλάδας. Στην ηλεκτρονική σελίδα της Domus (www.domus.gr) θα βρείτε τα στοιχεία των Συνεργαζόμενων καταστημάτων όπου μπορείτε να προμηθευτείτε την πλήρη γκάμα των προϊόντων της.