Από τα πιο επιτυχημένα, με διαχρονική αξία και εμπορικά προϊόντα της DOMUS αποτελούν η Σπανιολέτα & Χωνευτή κλειδαριά DSL.

Η σπανιολέτα και χωνευτή κλειδαριά με πείρο και κρίκο από ανοξείδωτο χάλυβα για μέγιστη ασφάλεια και αντοχή στο χρόνο και με δυνατότητα τοποθέτησης (στη Σπανιολέτα) δύο ανοξείδωτων αντικρισμάτων για διπλή ασφάλεια, μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε όλα τα προφίλ συρομένων αλουμινίου. Το Kit DSL διατίθεται σε ρυθμιζόμενο για προσαρμογή σε προφίλ αλουμινίου από 30-42χιλ. και με σταθερές βάσεις για προφίλ πλάτους 32, 36 και 38χιλ. To φινίρισμα τους είναι σε λευκή ή μαύρη ηλεκτροστατική βαφή και κατόπιν παραγγελίας, προσφέρονται και σε ειδικά χρώματα επιλέγοντας από γκάμα με περισσότερους από 300 κωδικούς.

Η χωνευτή κλειδαριά διατίθεται και με λεβιέ 180ο (ΝΕΟ!) Η Σπανιολέτα διατίθεται με δύο σχέδια χειρολαβών, ίσιο (κλασική αρχιτεκτονική σειρά της Domus) και οβάλ.

Το σύστημα κλειδώματος πείρος – κρίκος είναι μια καινοτομία της DOMUS – ΔΙΠΛΩΜΑ ΕΥΡΕΣΙΤΕΧΝΙΑΣ 1005422.

Η DSL διατίθεται με το μηχανισμό αυτοστηριζόμενο και χωρίς εξωτερική χούφτα για μεγαλύτερη ασφάλεια και στεγανότητα.

!Είναι στην επιλογή σας να διαλέξετε αν θέλετε να έχετε τη σπανιολέτα ή τη χωνευτή κλειδαριά σε μία συσκευασία με το ρυθμιζόμενο κιτ.