Μαχαιρωτές 3 σημείων
Η κλειδαριά ασφαλείας μαχαιρωτή 3 σημείων έχει 3 κλειδαριές με μαχαιρωτές γλώσσες και μπορεί να τοποθετηθεί σε κάθε ανοιγόμενο προφίλ αλουμινίου. Προσφέρει τη μέγιστη ασφάλεια διότι οι γλώσσες κλειδώματος “πέφτουν” 24 mm, μήκος αρκετό, ώστε να καλύπτουν με ασφάλεια και τα μεγαλύτερα διάκενα (φύλλου – κάσας) της πόρτας. Επιπλέον και οι 3 γλώσσες είναι οι πιο στιβαρές της αγοράς. Στην κεντρική κλειδαριά η άνω γλώσσα είναι ρυθμιζόμενη και μετατρέπεται εύκολα από δεξιά σε αριστερή. Υπερέχει σε ευκολία τοποθέτησης διότι η κάσα της κεντρικής κλειδαριάς είναι μόλις 17,3mm και αυτό επιτρέπει ελευθερία ρύθμισης στην τοποθέτηση. Το ύψος της κλειδαριάς είναι 2,25m με δυνατότητα προσαρμογής. Το φινίρισμα του προσώπου και οι γλώσσες είναι χρώμιο.
Για περιοχές που έχουν υγρό κλίμα ή βρίσκονται κοντά σε θάλασσα διατίθεται και με Inox (AISI 304) πρόσοψη.
Για το ελεύθερο άνοιγμα σε πόρτα με μεγάλη επισκεψιμότητα, διατίθεται και με μπίλια.

TOPGEAR 3 σημείων
Η κλειδαριά TOPGEAR 3 σημείων μπορεί να τοποθετηθεί σε κάθε ανοιγόμενο προφίλ αλουμινίου camera europea. Κλειδώνει με δύο πλήρεις περιστροφές στον κύλινδρο. Μέσω ενός συστήματος γραναζιών και οδοντωτών κανόνων ενεργοποιούνται οι τρεις γλώσσες, οι οποίες κλειδώνουν ταυτόχρονα πετυχαίνοντας σφικτό βεντουζάρισμα της πόρτας για τέλεια ηχομόνωση και στεγανότητα. To κλειστό σώμα της κεντρικής κλειδαριάς προστατεύει τη σωστή λειτουργία του μηχανισμού. Η άνω και η κάτω γλώσσα με το σχήμα σφήνας επιτυγχάνουν την απόλυτη στεγανότητα στην πόρτα, ενώ για τη μέγιστη ασφάλεια όλες οι γλώσσες εκτείνονται 21,4mm. Στην κεντρική κλειδαριά η άνω γλώσσα είναι ρυθμιζόμενη και μετατρέπεται εύκολα από δεξιά σε αριστερή. Υπερέχει σε ευκολία τοποθέτησης διότι η κάσα και των 3 κλειδωμάτων είναι μόλις 17,3mm και αυτό επιτρέπει ελευθερία ρύθμισης στην τοποθέτηση. Διαθέτει επιπλέον σύστημα ασφάλισης της κάτω γλώσσας της κεντρικής κλειδαριάς για μεγαλύτερη αντιδιαρρηκτική προστασία. Το ύψος της κλειδαριάς είναι 2,25m με δυνατότητα προσαρμογής. Το φινίρισμα του προσώπου και οι γλώσσες είναι χρώμιο.
Για το ελεύθερο άνοιγμα σε πόρτα με μεγάλη επισκεψιμότητα, διατίθεται και με μπίλια.
Για προφίλ Eurogroove, διατίθεται και κλειδαριά TOPGEAR 3 σημείων με πρόσωπο 16mm.

TOPGEAR 5 σημείων
Η κλειδαριά TOPGEAR 5 σημείων μπορεί να τοποθετηθεί σε κάθε ανοιγόμενο προφίλ αλουμινίου camera europea. Κλειδώνει με δύο πλήρεις περιστροφές στον κύλινδρο. Αποτελείται από την κεντρική κλειδαριά και έναν συνδυασμό από “ρόλλερ” και μανιτάρια για ρύθμιση και ασφάλεια της πόρτας. Η δύναμη στα σημεία κλειδώματος μεγιστοποιείται μέσω του συστήματος χαλύβδινων γραναζιών και οδοντωτών κανόνων. Λόγω των πολλών σημείων κλειδώματος προσφέρει αυξημένη ηχομόνωση, θερμομόνωση και “βεντουζάρισμα” της πόρτας. To κλειστό σώμα της κεντρικής κλειδαριάς προστατεύει τη σωστή λειτουργία του μηχανισμού. Η κάτω γλώσσα της κεντρικής κλειδαριάς είναι μεγαλύτερη σε διαστάσεις και σε όγκο από αντίστοιχα προϊόντα της αγοράς και εκτείνεται 21,4mm. Στην κεντρική κλειδαριά η άνω γλώσσα είναι ρυθμιζόμενη και μετατρέπεται εύκολα από δεξιά σε αριστερή. Υπερέχει σε ευκολία τοποθέτησης διότι η κάσα της κεντρικής κλειδαριάς είναι μόλις 17,3mm και αυτό επιτρέπει ελευθερία ρύθμισης στην τοποθέτηση. Η ομαλή λειτουργία κατά το κλείδωμα καθιστά την κίνηση της κλειδαριάς αθόρυβη. Το ύψος της κλειδαριάς είναι 2,25m με δυνατότητα προσαρμογής. Το φινίρισμα του προσώπου και οι γλώσσες είναι χρώμιο.
Για το ελεύθερο άνοιγμα σε πόρτα με μεγάλη επισκεψιμότητα, διατίθεται και με μπίλια.
Για προφίλ Eurogroove, διατίθεται και κλειδαριά TOPGEAR 5 σημείων με 16mm πρόσωπο.